6.Zero
6.ZERO Eszközkocsi Fekete
49 439 Ft 34 990 Ft
   
Lapozás:
1 2 3 4 5 6

6.ZERO fodrászcikkek a gyönyörű hajért!A hajunk gondos ápolást igényel, hiszen alapvető szerepe van az ápolt és stílusos megjelenés fenntartásában. Akár hosszú, nőies frizuráról van szó, akár rövid, vagy félhosszú tincsek ápolásáról, fontos, hogy a megfelelő hajápoló termékeket válasszuk ki a mindennapos hajápoláshoz.


A 6.ZERO fodrászcikkek abba a kategóriába tartoznak, amiben a minőségi termékek találhatóak. A legjobbat nyújtják a hajnak, mert kizárólag ellenőrzött összetevőkből állnak és hozzájárulnak ahhoz, hogy a haj megkapja azt a maximális ápolást, ami ahhoz kell, hogy gyönyörű maradhasson.


A 6.ZERO fodrászcikkek igazán sokféle terméket rejtenek, amiknek a használatával a hajat nemcsak formázni, vagy ápolni lehet, hanem a színén is lehet változtatni. Alapvető napi és heti rutin a hajmosás, amihez jól megválasztott sampon, illetve hajkondicionáló illik. A 6.ZERO fodrászcikkek között olyan samponok találhatóak, amikből mindenki kiválaszthatja a hajtípusához illő terméket. Találhatóak itt samponok egyenes, göndör és festett hajra is, de a vékonyszálú, a zsíros haj, vagy a száraz tincsek tisztításához is létezik 6.ZERO sampon.


A tisztítás és ápolás után jöhet a hajformázás! A 6.ZERO fodrászcikkek között professzionális hajformázó termékek is találhatóak, amik anélkül segítenek a megálmodott frizura kialakításában, hogy roncsolnák a hajszálakat. Megvásárolható hajlakk, vizes zselé és gél, göndörséget fokozó gél, dauervíz, volumennövelő por, hajkisimító krém, vagy hajtőemelő spray is.


Végül ne feledkezzünk meg a színezésről sem! A 6.ZERO fodrászcikkek kiemelkedő minőségű krém hajfestékeket is kínálnak, amik közül ammóniamentes, tehát kíméletes hajfestést is lehetővé tévő festékek is megvásárolhatóak. A krém hajfestékek gazdag színpalettát vonultatnak fel a természetes árnyalatoktól kezdve egészen az extrém színekig.


Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, ha felkeltettük érdeklődését a 6.ZERO fodrászcikkek iránt, és mindenképpen professzionális termékeket szeretne használni fodrászszalonjában! Természetesen a 6.ZERO fodrászcikkek otthoni használatra is kiválóan alkalmasak. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapon található elérhetőségek egyikén, és tudjon meg többet a 6.ZERO fodrászcikkekről!6.ZERO Take Over Pure Silver termékcsalád – csak a selymes, fényes haj!Igazi élvonalbeli olasz minőséggel, a professzionális hajápolásért! A 6.ZERO Take Over Pure Silver termékekkel nívós szalonokban találkozhatunk, ám sokan a látványos eredmények, hajuk minőségének javulása után otthoni használatra is szívesen vásárolják. A 6.ZERO Take Over Pure Silver kifejezetten az igénybe vett, melírozott, szőke, vagy ősz haj számára lett kifejlesztve, különös figyelmet fordítva a sárga tónus semlegesítésére.Hogy meg tudjunk küzdeni a problémával, jó, ha tudjuk, hogy mivel is állunk szemben pontosan. Miért is sárgul be az ősz haj? Az őszülés folyamán a hajszálak elveszítik természetes pigmentációjukat és az így elveszített pigmentek helyére levegő kerül, aminek következménye, hogy a haj fehérnek és áttetszőbbnek tűnik. Ettől függetlenül a faggyúmirigyek tovább működnek, a faggyú sárgás színe pedig megszínezheti a védtelenné vált hajat.Mi történik a haj szőkítése során? Amikor szőkítünk, a hajszálak eredeti pigmentációját világosítjuk, ám ez nem egyszerű feladat; a haj tónusai, a sárga, narancs és vörös leküzdése többlépcsős folyamat, előszőkítésre és utólagos tonizálásra van szükség a tökéletes eredmény eléréséhez. A tonizálás lényege, akárcsak az előszőkítésé, hogy megszabaduljunk a hajban maradt, nemkívánatos pigmentektől. Fel kell készülnünk a folyamat során, hogy a tonizálásra felhasznált lila és kék pigmentek a legérzékenyebbek, legsérülékenyebbek a műpigmentek között. A nap káros sugarai, a hajegyenesítés során keletkezett hő, a gyakori mosás mind káros hatással van rá, ennek köszönhető, hogy az eleinte tökéletes frizura visszasárgul.A 6.ZERO Take Over Pure Silver ezüst sampon igazi élménnyé varázsolja a hajmosást, amellett a fent említett sárgás, rezes tónusok elleni, hatékony védelemre lett kifejlesztve. Stabilizálja a hajszínt, és újra fényessé teszi. Tökéletes, sőt, már-már pótolhatatlan az ősz, szőke, ezüst, melírozott hajszínek megőrzéséhez. Kiegészítve a 6.ZERO Take Over Pure Silver revitalizáló hajpakolással tovább növelhetjük az önmagában is jelentős eredményeket produkáló sampon hatékonyságát, selymes simaságúvá téve a hajunkat.Ha Ön is a 6.ZERO Take Over Pure Silver termékcsalád mellett döntött, tőlünk egyszerűen megrendelheti, ha pedig bármilyen kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken!