Dove Ajándékcsomag Refreshing Tusfürdő 250ml+Szappan 100gr+Fürdőszivacs

Dove Ajándékcsomag Refreshing Tusfürdő 250ml+Szappan 100gr+Fürdőszivacs
35% kedvezmény
Cikkszám: #29612
1 999 Ft 1 289 Ft
RRP ár: 1 590 Ft
3 682,86 Ft / kg
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 8 (csak regisztrált vásárlóknak)
Dove Ajándékcsomag Refreshing Tusfürdő 250ml+Szappan 100gr+Fürdőszivacs
Termék leírás
DOVE Fresh Touch ajándékcsomag díszdobozban fürdőszivaccsal
A DOVE Fresh Touch nőknek szóló ajándék szett egy tusfürdőt, krémszappant és egy fürdőszivacsot tartalmaz. A tusfürdő és krémszappan frissítő uborka és zöld tea illata mellett, hidratálja és táplálja is a bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, már az első használat után puhábbá és simábbá teszi bőrét. Keltse életre, energizálja bőrét, melyre a Dove Fresh Touch ajándék szett nagyszerű megoldás!

A csomag tartalma:
1 × DOVE Go Fresh Touch tusfürdő 250 ml
1 × DOVE Go Fresh Touch krémszappan 100 g
1 × fürdőszivacs

DOVE Go Fresh Touch - tusfürdő (250 ml)

A Dove Go Fresh Touch tusfürdővel már az első zuhanyzás után érezhetően simábbá és puhábbá válik bőre. A tusfürdő összetétele NutriumMoisture ™ technológiának köszönhetően kiegészíti a bőr természetes mikroflóráját a tisztítás során. Minden bőrtípusra ajánlott, energiával tölti fel és életre kelti a bőrt. A Dove Go Fresh Touch nagyon kíméletesen tisztít, így alkalmas a mindennapi használatra. Használjon Dove Go Fresh Touch tusfürdőt a lágy, ragyogó és üde bőrért!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Hatóanyagai:

NutriumMoisture ™ technológia - a természetes bőrápolásért
Alkalmazás:
A Dove Go Fresh Touch tusfürdőt vigye fel a nedves bőrre, és finoman masszírozza be, miközben az gazdag habot képez. Majd öblítse le.

Összetevők:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium chloride, Lauric Acid, Glycerin, Parfum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cucumis Sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Isethionate, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Sodium hydroxide, BHT, Butylene Glycol, DMDM Hydantoin, Sodium benzoate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Zinc Oxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

DOVE Go Fresh Touch - krémszappan (100 g)

A DOVE Go Fresh Touch krémszappan bőrét gyengéden tisztítja, gondosan hidratálja és frissíti, az uborka és a zöld tea illatának köszönhetően. Kedvelt hidratáló összetevőinek segítségével kézmosás után kezének bőre puhábbá és simábbá válik. A Dove Go Fresh Touch nem egyszerű szappan, szépíti, revitalizálja és elősegíti a bőr természetes megjelenését. Csökkenti a bőrirritációt és a bőr szárazságát, tökéletes kiegészítő a test és az arc mindennapos tisztántartásához. Használjon Dove Go Fresh Touch krémszappant a sima és friss bőrért!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:
Nedvesítse meg kezét, és dörzsölje meg a Dove Go Fresh krémszappant, míg az gazdag, krémes habot képez. A habot egyenletesen oszlassa el a test teljes bőrfelületén, masszírozza be óvatosan. Végül alaposan öblítse le meleg vízzel.

Összetevők:

Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Aqua, Sodium Isethionate, Lauric Acid, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Palm Kernelate, Parfum, Cucumis Sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sodium chloride, Dipropylene Glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Propylene glycol, Citric acid, Tetrasodium Etidronate, Sodium benzoate, Alumina, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090, CI 77891..

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
350 g
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Viktória2022.01.09. 10:2855555