Solanie Refresh Fruit Börfrissítő csomag SO10036

Solanie Refresh Fruit Börfrissítő csomag SO10036
Cikkszám: #37350
11 799 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 78 (csak regisztrált vásárlóknak)
Solanie Refresh Fruit Börfrissítő csomag SO10036
Solanie Refresh Fruit Börfrissítő csomag SO10036
Solanie Refresh Fruit Börfrissítő csomag SO10036
Solanie Refresh Fruit Börfrissítő csomag SO10036
Termék leírás
Repítsd érzékeid a trópusokra! Hidratáló frissítő csomagunk termékei nedvességet biztosít a bőrnek, élénkíti a bőr sejtjeit és tiszta és fiatalos arcszínt biztosít. Az egzotikus gyümölcskivonatok finoman frissítik a bőrt.

Legújabb arcápoló szettünk, amely kellemes gyümölcsillatú kifejezetten energia és vízhiányos bőrök kezelésére ajánljuk. A Mangó AHA arcradírban lévő rizsgömbök kíméletes dörzshatása eltávolítja az elhalt bőrsejteket, javítja a cirkulációt, szinte megfiatalítja a bőrfelszínt. Másik csiszoló-anyaga, a tengeri eredetű finomszemcsés diatomaföld a pórusok tisztítását, a szennyeződések adszorbcióját végzi.
A mangó és papaya-kivonat gyümölcssavai és enzimtartalma glikol-savval és tejsavval gazdagítva fellazítják az elöregedett szaruréteget, serkentik az új sejtek képződését, így segítik az egészséges bőr kialakulását. Az anyagok szinergetikus hatása és a mechanikus roll peeling egyenletes bőrfelszínt eredményez. Gép nélküli dermabrázió hatás azok számára, akik tartanak a gépi kezelésektől, de szeretik a látványos, hatékony megoldásokat.
Az erőteljes, de kíméletes AHA-hatás ( pH 4) egyúttal jó ráncsimító. A tápláló avokádóolaj, továbbá az irritáció csökkentő és hidratáló betain és allantoin bőrvédő, normalizáló hatású.
Az elhalt hámréteg eltávolítása után használd a speciális növényi őssejtes szérumot, melynek fő összetevője az eltarthatóságáról jól ismert svájci almából nyert PhytoCellTech Malus Dumestica kivonat. Védi a felhám szöveteiben található bőr őssejtek élettartamát, késlelteti ezen őssejtek öregedését, pozitívan befolyásolja életképességét/vitalitását és segít felvenni a harcot az életkorral járó öregedés ellen.
Hetente egyszer kétszer pakolásként, vagy a sminkelés előtt a bőr felfrissítésére, energetizálására nagy segítség a Papaya- Mangó dinamizáló gélmaszk. Ajánljuk érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrökre, elvékonyodott hámra, dehidratált bőrökre, roacután kezelés-, túlzott szoláriumozás után, irritációk csökkentésére.

A szett tartalma:
SO10906 Solanie Papaya-Mangó dinamizáló gélmaszk 50ml 1db
SO21501 Solanie Alma növényi őssejtes feszesítő szérum 15 ml 1db
SO10901 Solanie Mangó-Rizs AHA radír 30ml 1db

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Termékcsalád:
Special Line
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Gyöngyi2022.06.30. 11:1855555
Mária2021.07.26. 14:0455555