Dove Izzadásgátló spray-Go Fresh-Grapefruit és Citromfű illat 150ml

Dove Izzadásgátló spray-Go Fresh-Grapefruit és Citromfű illat 150ml
Cikkszám: #36625
799 Ft
5 326,67 Ft / l
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 5 (csak regisztrált vásárlóknak)
Dove Izzadásgátló spray-Go Fresh-Grapefruit és Citromfű illat 150ml
Termék leírás
• Segít megelőzni a bőrirritáció kialakulását

• 48 órán keresztül véd az izzadástól

• 1 rész hidratálókrémet tartalmaz a gyönyörű és ápolt hónaljért

• Segíti a bőr regenerálódását borotválás után

• Energikus citrusos illat

• Bőrödet puhának és simának érezheted
Veled is előforult már, hogy reggel munkába menet már fél úton jártál, de fogalmad sem volt hogyan jutottál el odáig? Vannak napok, amikor egy zuhany vagy egy kávé nem elég a teljes felébredéshez.

Mit szólnál, ha az izzadásgátló dezodorod lenne az, ami megadja a kezdő lökést? A Dove Go Fresh grapefruit és citromfű illatú női izzadásgátló aeroszol szuper citrusos illatával segít, hogy jól induljon a napod.

A Dove Go Fresh grapefruit és citromfű illatú női izzadásgátló aeroszol 1 rész hidratálókrémet tartalmaz, hogy segítsen a hónaljad érzékeny bőrének regenerálódni a borotválás után, és sima és puha hónaljat varázsolni. Gyengéd a bőrhöz..

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
150 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!