Caonatur Babatestápoló Shea vajjal és Allantoinnal Búzavirág kivonattal 200ml

Caonatur Babatestápoló Shea vajjal és Allantoinnal Búzavirág kivonattal 200ml
Cikkszám: #37891
1 379 Ft
6 895 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 9 (csak regisztrált vásárlóknak)
Caonatur Babatestápoló Shea vajjal és Allantoinnal Búzavirág kivonattal 200ml
Termék leírás
A CaoNatur Babatestápoló allantoin, shea vaj és búzavirág kivonattal készült, aktív hidratálást biztosít és feltölti a bőr természetes vízraktárait, ezáltal rugalmasságot és selymes puhaságot kölcsönöz a rendszeresen ápolt bőrfelületnek. Használata már újszülött kortól ajánlott.

KŐOLAJSZÁRMAZÉK-, PARABÉN-, SZILIKON OLAJ-, SLS/SLES-, SZÍNEZÉKMENTES TERMÉK!

Miért válaszd?

– természetes összetevőket és gyógynövényeket tartalmaz
– minősített összetevőket tartalmaz
– allergénmentes termék
– mikrobiológiailag tesztelt
– nanorészecskéket nem tartalmaz

Tudtad-e…?

A shea vaj A-, E- és F- Vitaminokban és tápanyagokban gazdag; elsősorban száraz, vízhiányos bőr ápolására használják. A természetes shea vaj megőrzi a bőr puhaságát és rugalmasságát, segíti a vízmegkötő képesség helyreállítását. Gyorsan felszívódik anélkül, hogy a bőr zsíros maradna. Kiváló napvédő, ráncmegelőző. Zsírsav összetétele ideális az emberi bőrsejtek táplálására.

A búzavirág flavonoid tartalmának köszönhetően bőrnyugtató tulajdonságú. Aminosavai védőfilmet hoznak létre a hámrétegen, és a természetes hidratáló anyagokkal együtt feltöltik, és puhítják a bőrt. Tannin tartalma révén tonizáló és frissítő hatással bír. A flavonoidok és anthocyanidok bőrnyugtató tulajdonságú anyagok, képesek befogni a szabad gyököket. A növényi anyagból nyert nyálka és az aminosavak létrehoznak egy filmet a bőr felszínén: a természetes hidratáló faktorokkal (NMF) együtt hatnak, ezért erősítik a felhám felszíni rétegének hidratációját és puhítják a bőrt.

Alkalmazása:
Masszírozza be a testápolót a bőrbe. Csak külsőleg használja! Vigyázzon, hogy szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Nem játékszer, csak felnőtt felügyelete mellett használható!.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
200 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Krisztina2021.09.28. 09:2655555
Erika2021.09.27. 17:5355555
Marianna2021.09.16. 06:5555555
Ezt a terméket még nem próbáltam ki, de az illata finom. :)