Kategóriák
Termékfajta

Moyra

Név szerint csökkenő
Név szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Ár szerint növekvő
Mutat: 40
Mutat: 80
Mutat: 160
Moyra Kristálykő felszedő ceruza
4.23 Az eddigi vélemények alapján.4.23 Az eddigi vélemények alapján.4.23 Az eddigi vélemények alapján.4.23 Az eddigi vélemények alapján.4.23 Az eddigi vélemények alapján.
Moyra Kristálykő felszedő ceruza
399 Ft
Kosárba
Raktáron

A Moyra a Benevia Kft márkája, amely magyar dekorkozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozik. A Moyra körömlakkcsalád tíz éve elérhető a piacon és népszerűsége töretlenül nő. A Moyra körömlakkok, alapanyagok, díszítőeszközök és kellékek elengedhetetlen részei egy profi körmös eszköztárának.

A Moyra termékek alapanyagai híres olasz és német alapanyaggyártó vállalatok gyáraiban készülnek. Amellett, hogy kiváló minőségű termékek, igazán kedvező áron kaphatók, így nem csoda, hogy a vásárlók nagyon szeretik ezeket a termékeket. A kínálatban számos olyan termék található, melynek te is nagy hasznát veheted.

A kínálatban megtalálhatók a Moyra Coral körömlakkok, melyek a Karib-szigetek hangulatát idézik. Az élénk színek még a legborongósabb napokon is képesek feldobni a hangulatod. Még látványosabbá teheted körmeid, ha csillámokat is használsz! A lenyűgöző korall árnyalatok három színben kaphatók a már megszokott kiváló minőségben.

 A Moyra Gel Look zselé hatású körömlakkok gyönyörű, fényes színeikkel otthoni és szakipari használatra egyaránt tökéletesek. Kezdők számára is ideális, ugyanis a kiváló minőségnek és a különleges, kézre álló ecsetnek hála a körömlakk könnyen terül és akár egy rétegben is nagyon jó fedést biztosít.

Természetesen nem csupán a körömlakkok fontosak, hanem az olyan speciális anyagok is, mint például a folyékony bőrvédő. Ezzel a termékkel megspórolhatod a nyomdázás utáni tisztogatást. A köröm köré kell felkenni, illetve arra helyre, ahova nem szeretnéd, hogy a körömlakk kerüljön. Várd meg, míg a bőrvédő megszárad és áttetszőre változik a fehér szín, majd megkezdheted a nyomdázást. Ha elkészültél, akkor a gumis réteget egy könnyed mozdulattal le tudod húzni. A folyékony bőrvédőnek köszönhetően a bőröd tiszta marad. Ráadásul az ombre színátmenet elkészítése is igazán egyszerű a bőrvédő folyadék használatával.

Ha már szóba került a nyomdázás és te is nagyon kedveled ezt a technikát, akkor érdemes beszerezned a Moyra körömnyomda lakkokat, amelyek kifejezetten a nyomdázáshoz lettek kifejlesztve. A Moyra körömnyomda lakkokat tökéletes fedés és erős pigmentáltság jellemzi. A nyomdázott körömre érdemes kifejezetten erre a célra kifejlesztett nyomda fedőlakkot használni. Ez azért fontos, mert a többi fedőlakk könnyen feloldja az alatta elhelyezkedő vékony mintaréteget.

Ajánljuk még figyelmedbe a Moyra Vitaminos hidratálót, amely egy speciális ápoló. Különösen a repedezett, törékeny körmökön érdemes használni. Rendszeres alkalmazásával a körmök erőssé és rugalmassá válhatnak.

Ha a körömlakk eltávolításhoz keresel lemosót, akkor a Moyra acetonmentes körömlakklemosóját ajánljuk, kellemes vanília illattal. A körömlakklemosó hatékonyan, gyorsan és kíméletesen képes eltávolítani minden körömlakkot.

Érdemes még megismerned a Moyra Fusion Acrylgel Universal Cover-t is, amely a porcelán és a zselé körömépítő anyagok előnyeit egyesíti. Az extrém sűrű állag és az egyedülálló formula biztosan hamar a kedvenceddé fog válni. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően könnyű vele bánni és kellőképp tartós.

A Moyra különleges nyomdalemezeinek köszönhetően igazán egyedi körmöket tudsz megalkotni. A nyomdalemezek használatával csak a képzeleted szabhat határt a különleges manikűrnek. A kínálatban különféle témájú körömnyomda lemezeket találsz, például téli vagy halloweeni témájúakat.

Tekintsd meg a teljes Moyra kínálatot és válaszd ki a kínálatból a neked tetsző termékeket, melyeknek köszönhetően olyan körmöket alkothatsz meg, amilyeneket csak szeretnél.

Mutass többet