WP Straighten it fixáló 1000ml

WP Straighten it fixáló 1000ml
Cikkszám: #33982
5 229 Ft
5 229 Ft / l
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 34 (csak regisztrált vásárlóknak)
WP Straighten it fixáló 1000ml
Termék leírás
Miért pont a Wella Professionals Straight Neutralizer 1000 ml?

Szöszös vagy rakoncátlan haja van, amelyet igazítania kell a hajvasaló gyakori használatával?Szeretné, hogy haja egyenes, sima és elegáns legyen? A Wella Professionals Straight Neutralizer stabilizáló semlegesítő a rakoncátlan, hullámos vagy göndör haj állandó kiegyenesítésére. Az egyedülálló kationos polimerekkel ellátott Flexi-Protect technológia javítja és védi a hajat, javítja annak textúráját és hajformázási rugalmasságát. Hosszú távú hajegyenesítő hatást hoz létre, csökkenti a statikus hatást és tökéletesen kisimítja a hajat. Tartósan egyenes, fényes és selymes hajhoz. Csak a Wella Professionals Ceratin+ Cream egyenesítő krémekkel használható. Professzionális fodrászati ??használatra tervezték.

Flexi-Protect technológia: Javítja a haj szerkezetét és hajformázási rugalmasságát.

Egyedi tulajdonságok:

Stabilizáló semlegesítő a tartós hajegyenesítéshez,
védelmet és fényt nyújt a hajnak,
megakadályozza a haj hullását,
javítja a haj szerkezetét és kezelhetőségét,
csökkenti a statikus hatást,
javítja a haj szerkezetét,
hullámos vagy göndör hajra is alkalmas,
ajánlott: fodrászatban való professzionális használatra.
Hogyan kell a Wella Professionals Straight Neutralizer 100 ml-t használni?

A Wella Professionals Straith Neutralizér rögzítőt vigye fel nedves hajra, az egyenesítő krém felvitele után. Vigye fel a haj teljes hosszára, tincsenként, és fésülje át a hajat alaposan. Hagyja hatni 10 percig, mossa meg a haját samponnal és alaposan öblítse le. Ezután folytassa a hajkezelést a szokásos módon.

A Wella Professionals Straight Neutralizer 100 ml összetétele:

Aqua (Water) – Cetearyl Alcohol – Hydrogen Peroxide – Ceteareth-25 – Polyquaternium-35 – Salicylic Acid – Phosphoric Acid – Disodium Phosphate – Etidronic Acid – Benzoic Acid

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!