Afro haj tincsezett 10gr/cs 45cm indiai eredeti emberi haj - Pink

Afro haj tincsezett 10gr/cs 45cm indiai eredeti emberi haj - Pink
Cikkszám: #19814
4 170 Ft
417 000 Ft / kg
Nem rendelhető
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 27 (csak regisztrált vásárlóknak)
Afro haj tincsezett 10gr/cs 45cm indiai eredeti emberi haj - Pink
Termék leírás
Az AFROline európai haj eredeti festetlen emberi haj. Legnagyobb előnye, hogy a megfelelő karbantartás mellett többször, akár évekig is használható, és a legesztétikusabb hajpótlások készítésére alkalmas. Minősége megegyezik saját hajunk minőségével, ezért e hajjal lehet a legtökéletesebb, mások számára észrevehetetlen hajdúsítást, illetve hosszabbítást készíteni. Selymes tapintású.
Az európai emberek haja nagyon különböző minőségű, struktúrájú, vastagságú, és színű. Az egyenestől az enyhén hullámoson keresztül, a göndörig, a szőkétől, a barna ezer árnyalatán, és a vörösön keresztül a feketéig, a vékony szálútól, a vastag szálúig mind megtalálható. Az európai haj egy emberi szövet, nem legyártható termék. Folyamatos nagy választékú, legtöbbször magyarországi saját kezűleg levágott 90%-ban festetlen európai emberi hajakat forgalmazunk. Az európai haj, mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
10 g
Hosszúság:
45 cm
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!