Afro haj tincsezett 60cm 15gr/cs FUTURA - Burgundy "39"

Afro haj tincsezett 60cm 15gr/cs FUTURA - Burgundy "39"
Cikkszám: #19842
1 700 Ft
113 333,33 Ft / kg
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 11 (csak regisztrált vásárlóknak)
Afro haj tincsezett 60cm 15gr/cs FUTURA - Burgundy
Afro haj tincsezett 60cm 15gr/cs FUTURA - Burgundy
Termék leírás
Az AFROline FUTURA haj egy szintetikus alapanyagú műhaj, mely a legkiválóbb alapanyagból készül. Legnagyobb előnye, kedvező ára, és sokoldalú felhasználhatóságában rejlik.
Az AFROline FUTURA tincsezett haj az ultrahangos, hő illesztéses hajhosszabbítási, hajdúsítási, technológiához van előkészítve. Ez a típusú műhaj hasonlít leginkább az emberi hajhoz. Leginkább a hajhosszabbítás, hajdúsítás alkalmi viseletéhez, kipróbálásához, de hosszú távú hordásához is ajánljuk. Hordhatósága kb 1-3 hónap. A FUTURA haj GÖNDÖRÍTHETŐ, és VASALHATÓ!

Selymes tapintású, és 180 Celsius fokig hevíthető, ezért alkalmi, és extrém frizurák készítésére is alkalmas. Kizárólag elektromos hajsütővassal, vagy hajvasalóval lehet formázni ezt a hajat, melyeken a hőfok szabályozható. 180 Celsius fok felett a haj megolvad. A csomag tartalma 10 db egyenként 1; 1,5; és 2 grammos a végein keratin lapokkal ellátott hajtincs. Egy hőillesztő, vagy ultrahangos gép segítségével könnyen, és gyorsan felhelyezhető, ezért nem csak egy teljes hajhosszabbítás elkészítésére, hanem egy frizura színesítéséhez, felfrissítéséhez is alkalmas. Az AFROline FUTURA haj mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink, minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők.
Festeni tilos, szárítani langyos hajszárítóval lehetséges. A Futura tincsezett haj 10 féle színben és három méretben vásárolható meg. A színek a lap alján találhatók.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
15 g
Hosszúság:
60 cm
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!