Solanie Szőlő-Hialuron Bőrfiatalító Csomag+Ajándék Törölközővel SO10015.1

Solanie Szőlő-Hialuron Bőrfiatalító Csomag+Ajándék Törölközővel SO10015.1
Cikkszám: #35001
18 699 Ft
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 124 (csak regisztrált vásárlóknak)
Solanie Szőlő-Hialuron Bőrfiatalító Csomag+Ajándék Törölközővel SO10015.1
Termék leírás
A Solanie új Szőlő-hialuron bőrfiatalító szettje Magyarország természeti kincseit hívja segítségül a bőr sejtjeinek védelméhez és a bőr megfiatalításához.
A termékekben található különleges TO Complex egyedülálló antioxidáns hatással bír, így védve a bőrt a külső környezeti hatásoktól és segítve regenerációját a káros szabadgyökökkel szemben.

A szett a bőrápolás legfontosabb fázisaihoz a tisztításhoz egy különleges habzó lemosót kínál, amely a bőr kiszárítása nélkül tisztítja meg annak felszínét.
Az antioxidáns védelemhez pedig egy könnyű krémgél és egy szemránckrém segít, mely különleges formulájukból adódóan gyorsan szívódik fel a bőrbe és fejti ki bőrvédő, bőrmegújító hatását.

A szett tartalma:

Solanie SO11703 Szőlő-hialuron habzó lemosó gél 150ml
Solanie SO11705 Szőlő-hialuron TO Complex krémgél 50ml
Solanie SO11707 Szőlő-hialuron TO Complex szemránckrém 15ml
Használata: Reggel és este, az előzetesen megtisztított tenyérbe öntsön a Szőlő hialuron habzó lemosóból kis mennyiséget , majd langyos vízzel habosítsa fel a tenyerében.
A lágy habot vigye fel a benedvesített arcra a szemkörnyéket kihagyva, 20-30 másodpercig gyengéden masszírozza át vele a bőrt, majd alaposan öblítse le, és finoman törölje szárazra a bőrt.
Utána fél pumpányi Szőlő hialuron TO Complex szemránckrémet ujjai begyével, finom ütögető mozdulatokkal masszírozza be a szemkörnyéke területén.
Befejezésül alkalmazza a Szőlő hialuron TO Complex krémgélt. Borsónyi mennyiséget, lágy mozdulatokkal egyenletesen oszlassa el az arcán.

Solanie Szőlő-hialuron szett vásárlásakor + ajándék törölközővel lepünk meg!
Tulajdonságok
Márka:
Termékcsalád:
Ajándékcsomagok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!