Helia-D "Budapest" Szatmári Szilvás Fesz. Arckrém Nunatak Őssejttel száraz 50ml

Helia-D "Budapest" Szatmári Szilvás Fesz. Arckrém Nunatak Őssejttel száraz 50ml
Cikkszám: #29668
7 350 Ft
147 000 Ft / l
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 49 (csak regisztrált vásárlóknak)
Helia-D
Termék leírás
Érzékeny bőrre – regeneráló, feszesítő hatás. Lágy textúrájú, azonnal felszívódó krém, mely a fokozottabb ápolást és odafigyelést igénylő érzékeny, száraz bőr hatékony kezelésére szolgál. A Lecitin mint jó bőrtápláló és bőrrokon anyag javítja a hatóanyagok és a víz mélyebb bőrrétegekbe való felszívódását, ezáltal feszesítő, regeneráló hatású. Ezt fokozza a krémben lévő Nunatak® Őssejt és Hyaluronsav is. UVA és UVB védelemmel ellátott krém. Elsősorban öregedő, zsír- és vízhiányos arcbőr mindennapos használatára ajánljuk. Dekoratív papírdobozban szállítjuk, amely ajándékozásra is kitűnően alkalmas.
Hatóanyagok: Shea vaj, Homoktövis olaj, Körömvirágolaj, A-vitamin, E-vitamin, Szilva kivonat, Hydromanil, PhytoCellTec Nunatac.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
50 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Rita2022.03.31. 21:2655555