Lady Stella LUXCEAR Visage Mélyporációs Ultrahang Rádiófrekvenciás Készülék 3:1

Lady Stella LUXCEAR Visage Mélyporációs Ultrahang Rádiófrekvenciás Készülék 3:1
Cikkszám: #35237
199 990 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 1333 (csak regisztrált vásárlóknak)
Lady Stella LUXCEAR Visage Mélyporációs Ultrahang Rádiófrekvenciás Készülék 3:1
Termék leírás
Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!

LUXCEAR VISAGE MÉLYPORÁCIÓS ULTRAHANG RÁDIÓFREKVENCIÁS KÉSZÜLÉK 3:1

A LUXCEAR Visage, egy Japánban kifejlesztett csúcstechnológiás – HIGHTECH - szépségipari berendezés 3in1 berendezés:
rádiofrekvencia, ultrahang, mélyporáció

Csúcstechnológiás szoftver – nagy teljesítményű kétmagos micro processzorral

Biztonságosan közvetíti a bőrszerkezet javító, bőrvolumen növelő, mélyporációs elektromos impulzusokat, amely segíti a hatóanyagok sejtszintű bőrbejuttatását.

Ergonómikusan kialakított nagyfrekvenciás titán kezelőfej a világ legfejlettebb elektrokozmetikai kezelését hozta létre.
A LUXCEAR VISAGE a hatóanyagokat a legmélyebben fekvő bőrrétegekhez is eljuttató változó rezgéshullámok, szerkezet javító, volumennövelő - biokémiai, biofizikai hatásokat is beindít a hámszövet különböző rétegeiben.

Az eljárás maximalizálja az eddig ismert leghatékonyabb nagyfrekvenciás elektrokozmetikai bőrfiatalító készülékek hatását.

A csúcstechnológiás készülékkel végzett "mély porációs" kozmetikai kezelés minimális 15-20 perces időráfordítást igényel.

A LUXCEAR Visage kezelőkúrák eredménye egyedülállóan új. A kúraszerű kezelések eredménye, minden eddig ismert kozmetikai bőrfiatalítási eljárást felülmúl.
A „MÉLYPORÁCIÓ”

A „mélyporáció” forradalmian új jelenségét a titán kezelőfejből kilépő - a szépségiparban eddig leghatékonyabbnak ismert - háromféle nagyfrekvenciás hullám, (elektroporáció, ultrahang, rádiófrekvencia) egyidejű hatása hozza létre.

RENDKÍVÜLI VEZETŐKÉPESSÉGŰ TITÁN KEZELŐFEJ

A kétoldalú kezelőfej (nagy, kicsi) rézötvözetből és titánból áll. Ezáltal a készülék biztosítja a magas frekvenciájú hullámok számára a tökéletes vezetőképességű környezetet. A titán egy időtálló hipoallergén-fém, amely minden bőr számára biztonságosan használható.

ELEKTROPORÁCIÓ

A legkorszerűbb bőrápoló technológia soha nem látott eredményeket biztosít, mivel lehetővé teszi, hogy a kozmetikai összetevők könnyen behatoljanak a bőrsejtek közé majd - elérve a sejtfalakat - a nanoméretű hatóanyagok krémek, gélek, ampullák, szérumok, elixírek hatásait felgyorsítsák.

ULTRAHANG

Az ultrahang kezelés mikromasszázs hatása felfrissíti a fáradt és gyenge bőrszövetet és az arcizomzatot. A megnöveli a bőr rugalmasságát és tónusát. A felszíni bőrfelemelkedés stimuláltja a bőrsejtek aktivitását és felgyorsítja a bazális sejtek osztódását. A termikus, fizikai és kémiai hatások következtében, a bőrhőmérséklete, 0,5 és 1 ° C os enyhe bőrfelszíni hőmérséklet növekedést hoz létre, ami maximalizálja a bőr felszívóképességét. Elősegíti a víz és zsír oldékony mikro-méretű hatóanyagok felszívódását, gyorsítja az anyagcserét és fokozza a bőrszövet regenerálódását.

RÁDIÓFREKVENCIA
Az ultra finom nagyfrekvenciás rádióhullámok a bőr felszínén csak enyhe meleg érzést keltenek, mivel a bőr mélyebb rétegeire hatnak és ott kifejtik ki hatásukat. A kapacitív melegítés elérheti a 45-50°C-os határt is, ami elsősorban a kollagén, elasztin illetve a vér és nyirokerek (mikrovaszkuláris) szintjén hat.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!