2MBEAUTY Zselé - Cover II. Körömágyhosszabító zselé 15gr

2MBEAUTY Zselé - Cover II. Körömágyhosszabító zselé 15gr
Cikkszám: #32326
2 180 Ft
145 333,33 Ft / kg
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 14 (csak regisztrált vásárlóknak)
2MBEAUTY Zselé - Cover II. Körömágyhosszabító zselé 15gr
Termék leírás
Barackos rózsaszín üvegszálas körömágyhosszabbító műköröm zselé, mely kiváló fedőképességgel bír. Optikailag meghosszabbíthatjuk a rövid körömágyat, megszűnik a mosolyvonal lenövésproblémája, mégis természetes hatás érhető el. Üvegszál tartalmának köszönhetően tökéletes tartósságot biztosít. A köröm a lenövés során sem billen meg, vagy törik be. Segít a köröm hibáinak az elfedésében. A zselé önterülő tulajdonsága miatt tökéletes választás lehet kezdő és gyakorlott műkörmösök számára is. Hőérzet egyéntől és lámpától függően felléphet.

A Cover II. körömágyhosszabbító zselé kötési ideje UV lámpában 3 perc, UV/LED lámpában 2 perc.
Minden alkalommal figyelj arra, hogy tartsd be pontosan a lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt.

Műkörömépítő zseléinkből többféle kiszerelés létezik, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Rendelkezésre áll a kisebb 15 g-os, a közepes 30 g-os, és a nagyobb 50 g-os kiszerelésű tégely is.

Mielőtt elkezdenéd a műköröm építést, az előkészítésről se feledkezz meg, hiszen ez elengedhetetlen a felválás mentes, tökéletes tapadású körmökért. Az építés előtt használd az előkészítő folyadékokat.

Amikor készen lettél a munkáddal, akkor pedig használd körömágyápoló olajaink egyikét. A és E vitamint tartalmaznak, így puhítják és hidratálják a bőrt.

A zseléket napfénytől védve tárold és munka közben is fordíts figyelmet arra, hogy ne érje UV fény a tégelyt, mert könnyen beleköthet az anyag. Figyelni kell a szórt, nem közvetlen napfényre is, mert ez is elindíthatja a kötési folyamatot, mely eredményezheti a zselé bőrösödését is a tégelyben..

Hosszú élettartamú körömklakkok, lakkzselék, gél Lakkok, alapzselék és fényzselék, akril Festékek, műkörmös eszközök kezdőknek és profiknak. UV lakkok, 3D köröm matricák, köröm díszek, köröm strasszok, csillámporok, körömnyomda lakkok, pigment porok, porcelán műköröm alapanyagok. Minőségi termékek. Műkörmös asztalok, alap-és fedőlakkok, fedőfények, lemosók, leoldók, fixálók. Gyakorló kezek, ujjak, Körmös táskák, manikűrkészletek, körömcsiszoló gépek, bufferek, polírozók. Perfect Nails, Pearl Nails, Profi Nails, Master Nails, Moyra, Naba, Sibel, Henbor, Ronney, Jvone Milano termékek teljes választéka. 2MBeauty, Crystal Nails termékek üzleteinkben elérhetőek. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
15 g
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Júlia2022.08.12. 15:5755555