Silhouette Hajhab 500ml Rugalmas

Silhouette Hajhab 500ml Rugalmas
Cikkszám: #10742
5 399 Ft
RRP ár: 5 409 Ft
10 798 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 35 (csak regisztrált vásárlóknak)
Silhouette Hajhab 500ml Rugalmas
Termék leírás
A Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Mousse-t úgy alakították ki, hogy megfeleljen a hajad mindennapi stílusának. Kifejezetten azok számára készült, akik szeretnék lezárni stílusukat anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a fényességben és a vitalitásban. Ez a hajspray rugalmas tartást biztosít, miközben megőrzi a nagy fényességet és a természetes megjelenést. Továbbá enyhe formát és testet ad a stílusához. A rugalmas tartósítóhab innovatív formulája lehetővé teszi, hogy természetes ragyogással hozza létre a megjelenést igényesen anélkül, hogy megterhelné a haját. Ez a könnyű hab természetes megjelenést biztosít, és vékony réteget képez a hajában. Ennek gyorsan száradó képlete nem tapad és könnyen kifésülhető, hogy a stílus gyorsan átdolgozható legyen. A Schwarzkopf hajhab nagymértékben tisztított hatóanyagokból készül, mikro-finom filmképzőkkel együtt. Egyenletes, könnyű fedést kínálnak, amely segít megőrizni a haj természetes textúráját, és ragyogó fényt biztosít. A kiváló minőségű, tiszta alapanyagok természetes struktúrát és kiemelkedő fényt biztosítanak a hajnak anélkül, hogy bármilyen súlyt jelentenének neki. Ennek a teljes térfogatú hajhabnak az innovatív formulája tartós és láthatatlan tapadást eredményez. A rugalmas filmalkotók lehetővé teszik a kívánt megjelenés természetes ragyogással és rugalmassággal történő létrehozását. Ha hajhabot keres a rugalmas tartás és a természetes megjelenés érdekében, akkor a Silhouette Flexible Hold termékcsalád tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Stílusa hosszan tartó, mégis láthatatlan tartásával sokat beszél. Ez a rugalmas tartású hajspray nem hagy ragacsos érzetet, mint a többi hajápolási termék, és rugalmas hangerőt kínál javított memóriahatással, amely ecsetelés után is megtartja stílusának alakját.

Jellemzői:
-Rugalmas tartás
-Könnyű formula

Használata: Alaposan rázza fel és adagolja a tenyerébe. A Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Mousse-t egyenletesen ossza el tiszta, nedves hajon.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Kiszerelés:
500 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Edit2022.05.29. 17:0555555
Reka2022.04.09. 05:0755555
Marianna2022.01.10. 09:1855555