Lady Stella Mesocomplex Face Contour arckezelő gél 50ml

Lady Stella Mesocomplex Face Contour arckezelő gél 50ml
Cikkszám: #13756
7 990 Ft
159 800 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 53 (csak regisztrált vásárlóknak)
Lady Stella Mesocomplex Face Contour arckezelő gél 50ml
Termék leírás
Mire jó a MesoComplex Face Contour Bőrfiatalító arckezelő gél?
kollagén * elasztin *ceramid hatóanyagokkal

Az arckezelő bázis gél használata kiegészítve a MesoComplex ampullákkal teljes arcfiatalítást, bőrmegújítást tesz lehetővé.
magas koncentrációban,klinikai tisztaságú, biológiailag aktív öregedésgátló hatóanyagokat - kollagént, elasztint és ceramidot - tartalmaz, melyek elősegítik a bőr megújulását.
Képes a bőr természetes öregedését lassítani, megállítani, sőt visszafordítani.
A kollagén háló újraépül, a bőr feszesebbé, fiatalosabbá válik, intenzíven regenerálja a szem, száj környéki, homlok, nyak, dekoltázs területeit.
Professzionális használatra, elektroporáció elvén működő készülékhez fejlesztett termék.
Használható iontoforézis és ultrahangos kezelésekhez is.
Nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat.
Hogyan használja a Face Contour arckezelő gélt?
Napjaink egyik legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárása az elektroporáció - tű nélküli mezoterápia - mely forradalmasítja a kozmetikai eljárásokat: az eddig ismert legtisztább, legpraktikusabb módja a hatóanyagok bőr mélyebb rétegeibe juttatásához. További előnye, hogy nincs elektromos kapcsolat a kezelttel, nincs kémiai égés kockázat, nincs tű, fájdalom, kellemetlen érzés vagy duzzanat. A rádiófrekvenciás hullámok segítségével új csatornák és pórusok nyílnak a bőrsejtek falain és a sejtközi lipideken belül, amelyen keresztül jutnak a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercelluláris térbe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez.

Tű nélküli mezoterápiás arckezelés
A klinikai tisztaságú, biológiailag aktív összetevőket tartalmazó Lady Stella MezoComplex arc- és testkezelő elektroporézishez fejlesztett termékcsalád tömény hatóanyag koktéljainak 90%-a az elektroporációs eljárás segítségével közvetlenül a sejtekben fejti ki hatását. Az átlagos krémek esetében a hatóanyagbevitel 3-5%, így csak a bőr tüneti állapotán tudnak javítani. Bármely más eddigi módszernél jóval hatásosabb a bőrfiatalítás, a bőr öregedésének késleltetése, feszesítés, ránctalanítás, seborreás bőrök kezelése, zsírbontás, mellfeszesítés, hajhullás és cellulitkezelés területén. Az elektroporációs kezelés közvetlenül a zsírszövetbe juttatott hatóanyagaival a testkezeléseket is forradalmasítja. Jelentősen fokozza a cellulit-kezelés eredményességét, a lokális makacs zsírpárnák megszűntetésével pedig hatékony alakformálást eredményez. Megnyúlt bőrök esetén hatékonyan feszesíti a bőrt, ill. a terhesség, a gyors hízás során keletkezett kötőszöveti szakadásokat – striák – eltünteti. Már az első kezelés során látványos és tartós eredmény érhető el, de kúraszerű kezelés javasolt a szakmai szabályok betartása mellett.

Figyelmeztetés: ügyeljen az eszközök fertőtlenítésére vonatkozó szabályok betartására! Egy golyós adagolót és pipettát csak egy vendégre használjon!

Szigorúan tilos: a hatóanyagokat nyílt sebes bőrön alkalmazni, injekciós tűvel a bőr alá fecskendezni!

Kúrajavaslat: a kezeléseket kúraszerűen, 72 órás szünetek beiktatásával végezze el a bőr állapotától függően. A kúraterveket minden esetben bőrdiagnosztika alapján készítse el! A maximális hatékonyság elérése érdekében a kezelések között használjon utóápoló MesoVital szérumokat.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
50 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Anikó2021.10.14. 08:2655555