Igora Expert Mousse Színező Hajhab 100ml 9,5-55

Igora Expert Mousse Színező Hajhab 100ml 9,5-55
Cikkszám: #14645
3 886 Ft
38 860 Ft / l
Színek:
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 25 (csak regisztrált vásárlóknak)
Igora Expert Mousse Színező Hajhab 100ml 9,5-55
Termék leírás
A Schwarzkopf Igora Expert Mousse egyedülálló, tápláló színező hab biztosítja a tökéletes árnyalatot és a hajának tündöklő fényt biztosít. A színező felvitele nagyon egyszerű, valamint jó kondícióban tartja a hajat. A színező hab nagyon praktikus a színkorrekció szempontjából. A Schwarzkopf Igora Expert Mousse készítmény különleges lipidekből álló összetevőkből tevődik össze, melyek segítenek a színező anyagok optimális tapadásában. Így a hajszín intenzív lesz és egészségesen fog tündökölni.
Hatása:
-színezi a hajat hosszan tartó hatás és lenövés nélkül
-táplálja és fénylővé teszi a hajat
-élénkíti a hajszínt
-20% -ban fedi az ősz hajszálakat
-8 mosást tart ki

Hogyan használjuk:

Előkészítés
A haján lévő árnyalat alapján válassza ki a megfelelő színezőt. A színező használata előtt mossa ki a haját samponnal. A készítményt rázza össze és fordítsa fejjel lefelé. Használjon védőkesztyűt!
Használat
A készítményt applikálja a nedves hajra, és finoman masszírozza, amíg hab nem képződik. Ezek után egyenletesen kenje szét kefe vagy fésű segítségével. Hagyja hatni 3-5 percig a szín élénkségéért, az intenzívebb színhatásért és a mély ápolás érdekében 15-20 percig.
Leöblítés
A hatóidő lejárta után alaposan mossa le a hajáról a készítményt, egészen addig, míg nem lesz tiszta a víz. Nem szükséges ismét megmosni samponnal a haját.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Kiszerelés:
100 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Orsolya2022.03.20. 09:2455555