Alveola Nedvességpótló koktél BC108006

Alveola Nedvességpótló koktél BC108006
10% kedvezmény
Cikkszám: #25096
7 579 Ft 6 789 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 45 (csak regisztrált vásárlóknak)
Alveola Nedvességpótló koktél BC108006
Termék leírás
Bőrünk törékeny biokémiai egyensúlyának megtartásában fontos szerepet tölt be a víz és a bőr megfelelő nedvességtartalma. A legkisebb alulhidratáltságra is külső takarónk ráncokkal, rugalmasság vesztéssel és a korneociták gyorsabb leválásával válaszol. Az Institute BCN nedvességpótló koktéljával minden olyan hatóanyaghoz hozzájuthatsz, mellyel a bőrben lévő vizet megkötheted. A szett legfőbb hatóanyaga a 2%-os hialuronsav, mely saját súlyának akár ezerszeresét is képes nedvesség formájában megkötni. Ugyanakkor töltőanyaga is az irhában található kötőszöveti rost állománynak, mellyel a bőr feszesítéséhez is hozzájárul. A bőrön keresztül történő vízvesztés lassítását a Dexpanthenol ampullával érhetjük el, mely szintén kiváló vízmegkötő, de a bőr regenerációjában a kialakult gyulladások csökkentésében is szerepet játszik. Az előző két hatóanyag hatását pedig szinergens módon egészíti ki a Biotin, azaz a H-Vitamin, mely új bőrsejtek képzése révén, valamint a szövetek frissen tartásával megfelelő közeget teremt a Hialuronsav és Dexpanthenol hidratáló hatásához.

A csomag tartalma:
1db Biotin, H-vitamin ampulla 2ml
1db Hialuronsav 2%-os fiola 3ml
1db Dexpanthenol, B5-vitamin ampulla 5ml

Tűs (mezopen, dermaroller) és tűnélküli mezoterápiás kezelésekhez, valamint elektrokozmetikai eszközökhöz is használható.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!