VitaCare hajvégápoló szérum 60ml

VitaCare hajvégápoló szérum 60ml
Cikkszám: #2605
2 549 Ft
42 483,33 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 16 (csak regisztrált vásárlóknak)
VitaCare hajvégápoló szérum 60ml
Termék leírás
Golden GREEN VITALINE HAJVÉGÁPOLÓ KRISTÁLY SZÉRUM 60ML
Aktív növényi komponensek által biztosított ápolt és tökéletesen formázott frizura!

Hatóanyagokban gazdag, gyógynövényi és speciális gyümölcs összetevők komponenséből megalkotott ápoló és finish termékcsalád. A Vitaline hajápolók különlegesen hidratálják, újra struktúrálják és intenzíven ápolják a sérült hajrostokat, míg a VitaStyle hajformázók az elkészült frizurának adnak tökéletes tartást és selymes csillogást, anélkül, hogy elnehezítenék, ragacsossá tennék azt.

Kiszerelés: 70ml

Tiszta szilikon kristályokkal gazdagított textúrájával azonnali speciális kondicionálást és ápolást biztosít a hajszálaknak.

Erősíti és tömörré teszi a kutikulát, a haj teljes mélységében újjáépíti és regenerálja a hajszerkezetet.
Egy lépésben nyújt extra gazdag, különleges ápolást és lenmagolaj tartalmánál fogva hihetetlen ragyogást ad a hajszálaknak.
A szérum mikrofilm-szerű védő réteget képez a hajszálakon, kiegyenlíti és lezárja a haj felületi sérüléseit és szerkezeti hibáit és a hajvégeket.
A hajat egészségessé és ragyogóvá varázsolja.
Használati javaslat: Néhány cseppet pumpáljon a tenyerébe és oszlassa el a szárazra törölt hajon. Szárítsa a hajat a szokásos módon.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
60 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Diána2022.10.29. 08:1855555
Szilvia2022.01.10. 10:1155555