Cleanic Vattakorong 120db Pure effect

Cleanic Vattakorong 120db Pure effect
13% kedvezmény
Cikkszám: #26307
599 Ft 519 Ft
4,32 Ft / db
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 3 (csak regisztrált vásárlóknak)
Cleanic Vattakorong 120db Pure effect
Termék leírás
A Cleanic egy törlőkendőket gyártó márka, mely azon nők számára jött létre, akik gyors és aktív életet élnek,ezért kényelmes és gyors megoldást szeretnének bőrük tisztántartására és ápolására.

A márka termékei technikailag és kozmetikailag is fejlettek, és követik az aktuális globális trendeket.

Cleanic Pure effect puha vattakorongok változatos formában (négyzet és kör) és méretben, hogy mindenki megtalálja a célnak legmegfelelőbb típust. Speciálisan kialakított felszíne 15%-kal nagyobb tisztító felületet biztosít a vattakorong mindkét oldalán. Puha tapintása kényelmes és gyengéd tisztálkodást biztosít az arc, valamint a nyak érzékeny területein. Használatával bőre természetesen széppé és ragyogóvá válik, ideális sminkeltávolításhoz, valamint a mindennapos arcápolási folyamatok elvégzéséhez.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Nikolett2022.07.14. 09:0355555
Vivien2022.05.18. 11:2255555