Sibel Körömpolírozó gép 6101027

Sibel Körömpolírozó gép 6101027
20% kedvezményHUSVET2024
Cikkszám: #28430
10 990 Ft 8 792 Ft
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 58 (csak regisztrált vásárlóknak)
Sibel Körömpolírozó gép 6101027
Termék leírás
Hihetetlenül fényes körmök gyönyörű, természetes fénnyel!

A Sibel elektromos körömpolírozó, ami nemcsak simává és egyenletessé változtatja a körmeidet, hanem természetesen fényessé varázsolja őket, így egészséges megjelenést kölcsönöz nekik. A készülékkel hibátlan körömfényesítést érhetsz el, csupán két perc alatt. Az eszköz forgó görgőivel egy mozdulattal csillogóvá és ragyogóvá formálja a körmöd felszínét. Használata nem kerül sok időbe, se erőfeszítésbe; mindössze annyi a dolgod, hogy óvatosan végighúzd a görgőt a körmeiden, ezután bő két hétig nem kell velük újra foglalkoznod. Ezzel az elektromos körömpolírozóval ápolt kéz- és lábkörmök tulajdonosa lehetsz anélkül, hogy drága manikűr és pedikűr szalonokba rohangálnál. Felejtsd el a kézi körömreszelés nehézségeit és a véget nem érő polírozást!

Hogyan használd:
A Sibel körömpolírozó két görgője különböző feladatot lát el. A Micro Smooth görgőt szürke színéről ismerheted fel. Feladata, hogy kisimítsa a körmeid egyenetlenségeid, eltüntesse a rajtuk éktelenkedő hullámokat és horpadásokat, így ragyogóan simává változtatva azokat. A másik, Micro Shine görgő fehér színű, használatával csodás és természetes fényt kölcsönözhetsz a körmeidnek bő 2 hétre. Az optimális eredmény érdekében először a szürke görgőt alkalmazd, majd ezt kövesse a fehér színű.

Ujj- és lábujjkörömnél is használható!

A Sibel körömpolírozó használata egyszerű és gyors. A kompakt, ergonomikus kialakításnak köszönhetően manikűr-pedikűr szakember segítsége nélkül, könnyedén ki tudod fényesíteni a körmeidet akár a kezeden vagy a talpadon. Ezen kívül a készülék alkalmazható zselés, akril festékkel díszített, vagy műkörömnél is.

Csomag tartalma:

- 1db Körömpolírozó gép ( akkumlátoros elemmel )
- 1db Micro Usb Kábel
- 3db Zöld betét
- 3db Fehér betét
.

Hosszú élettartamú körömklakkok, lakkzselék, gél Lakkok, alapzselék és fényzselék, akril Festékek, műkörmös eszközök kezdőknek és profiknak. UV lakkok, 3D köröm matricák, köröm díszek, köröm strasszok, csillámporok, körömnyomda lakkok, pigment porok, porcelán műköröm alapanyagok. Minőségi termékek. Műkörmös asztalok, alap-és fedőlakkok, fedőfények, lemosók, leoldók, fixálók. Gyakorló kezek, ujjak, Körmös táskák, manikűrkészletek, körömcsiszoló gépek, bufferek, polírozók. Perfect Nails, Pearl Nails, Profi Nails, Master Nails, Moyra, Naba, Sibel, Henbor, Ronney, Jvone Milano termékek teljes választéka. 2MBeauty, Crystal Nails termékek üzleteinkben elérhetőek. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!