Sibel Körömpolírozó gép 6101027
Sibel Körömpolírozó gép 6101027
Márka: Sibel
1-2 napon
belül szállítható
Ár: 5 759 Ft
db
   
Termék leírás
Hihetetlenül fényes körmök gyönyörű, természetes fénnyel!

A Sibel elektromos körömpolírozó, ami nemcsak simává és egyenletessé változtatja a körmeidet, hanem természetesen fényessé varázsolja őket, így egészséges megjelenést kölcsönöz nekik. A készülékkel hibátlan körömfényesítést érhetsz el, csupán két perc alatt. Az eszköz forgó görgőivel egy mozdulattal csillogóvá és ragyogóvá formálja a körmöd felszínét. Használata nem kerül sok időbe, se erőfeszítésbe; mindössze annyi a dolgod, hogy óvatosan végighúzd a görgőt a körmeiden, ezután bő két hétig nem kell velük újra foglalkoznod. Ezzel az elektromos körömpolírozóval ápolt kéz- és lábkörmök tulajdonosa lehetsz anélkül, hogy drága manikűr és pedikűr szalonokba rohangálnál. Felejtsd el a kézi körömreszelés nehézségeit és a véget nem érő polírozást!

Hogyan használd:
A Sibel körömpolírozó két görgője különböző feladatot lát el. A Micro Smooth görgőt szürke színéről ismerheted fel. Feladata, hogy kisimítsa a körmeid egyenetlenségeid, eltüntesse a rajtuk éktelenkedő hullámokat és horpadásokat, így ragyogóan simává változtatva azokat. A másik, Micro Shine görgő fehér színű, használatával csodás és természetes fényt kölcsönözhetsz a körmeidnek bő 2 hétre. Az optimális eredmény érdekében először a szürke görgőt alkalmazd, majd ezt kövesse a fehér színű.

Ujj- és lábujjkörömnél is használható!

A Sibel körömpolírozó használata egyszerű és gyors. A kompakt, ergonomikus kialakításnak köszönhetően manikűr-pedikűr szakember segítsége nélkül, könnyedén ki tudod fényesíteni a körmeidet akár a kezeden vagy a talpadon. Ezen kívül a készülék alkalmazható zselés, akril festékkel díszített, vagy műkörömnél is.

Csomag tartalma:

- 1db Körömpolírozó gép ( akkumlátoros elemmel )
- 1db Micro Usb Kábel
- 3db Zöld betét
- 3db Fehér betét