VitaColor Lux Vitaplex "Step 2" 500ml

VitaColor Lux Vitaplex "Step 2" 500ml
Cikkszám: #29979
7 390 Ft
14 780 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 49 (csak regisztrált vásárlóknak)
VitaColor Lux Vitaplex
Termék leírás
Sérült, töredezett a haja? Esetleg gyakori kémiai hatásoknak (festés, szőkítés,stb) van kitéve?

A STELLA kutatói által kifejlesztett új hajápoló termék megoldást nyújt minden hajszerkezetet érintő problémára: töredezés, szárazság, élettelennek tűnő haj,a gyakori festés általi károsodások, stb…

Legújabb termékünk, a Lady STELLA VITAPLEX (500 ml) használata során a hajszerkezet képes újjáépülni, gyorsregeneráló hatásának köszönhetően belülről kezdi el táplálni a hajszálakat egészen a haj gyökereitől.



Jellemzően a Lady STELLA termékekre, a Vitaplex is minőségi összetevőket tartalmaz, melyeket a szépségápolás minden területén felhasználunk. Ilyen összetevő például Jojoba olaj, Édes Mandula olaj,Aloe vera kivonat, búza.

Ezen kívül urea és panthenol tartalmának köszönhetően használata során a fejbőr is hidratált lesz, ezáltal segít a hajhagymáknak megfelelő környezetet biztosítani.

Főbb előnyei:

- újjáépíti a hajszerkezetet
- regenerálja a sérült hajat
- megfékezi a haj töredezését
- hidratálja a fejbőrt
- fényesebb, erősebb hajat eredményez
- gazdaságos kiszerelés (500 ml), praktikus adagoló kupakkal


Lady STELLA VITAPLEX gyors hajregeneráló hajápoló készítmény két lépésben



Vitaplex Step 1

Praktikus adagoló kupakjának köszönhetően egyszerű a folyadék használata. Hajregeneráláshoz a Step 2-vel együtt összekeverve segít a hajszerkezet újjáépítésében, önmagában pedig a kémiai eljárások (festés, szőkítés,) során a haj kezeléséhez használt vegyi anyagokhoz keverve segít megelőzni a hajszálak károsodását, töredezését, használata során Kialakítja és erősíti a hajszerkezet strukturális kötéseit. Fontos tudni, hogy a Vitaplex használata nem befolyásolja sem a hatóidőket, sem a kezeléseket.



Vitaplex Step 2

Sűrű, krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető a hajra, de nem egyezik meg a balzsammal. Minőségi összetevőinek köszönhetően stabilizálja a kötéseket a hajszálak szerkezetében, segít megvédeni a hajszálakat, erőt és tartást ad a hajnak.
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Kiszerelés:
500 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!