Naturella Egészségügyi Betét Ultra 20db Green Tea

Naturella Egészségügyi Betét Ultra 20db Green Tea
Cikkszám: #30749
1 149 Ft
57,45 Ft / db
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 7 (csak regisztrált vásárlóknak)
Naturella Egészségügyi Betét Ultra 20db Green Tea
Termék leírás
Élvezze a bőrápolás és védelem ideális kombinációját a nehéz napokon a Naturella Green Tea intimbetétek segítségével! A természet ihlette, frissítő zöld tea illat minden bizonnnyal önt is lenyűgözi majd!

Egyedül a Naturella kínál nyugtató hatású, kamillás Dermacrem™ balzsamot tartalmazó betéteket, amely védőréteget képezve a bőrön, gyengéden segít megelőzni az irritáció kialakulását. A Dermacream™ minden egyes Naturella betét szuperpuha fedőrétegén csíkokban van jelen, és a használat során a bőrre jutva fejti ki hatását. A Dermacream™ balzsamot tartalmazó intimbetét kicsomagoláskor érintésre száraz, azonban a fehérneműbe helyezve a bőr melegségének hatására gyengéden felpuhul és bevonja a bőrfelületet. Ennek köszönhetően a Dermacream™ segít a nedves közeg és a súrlódás okozta bőrirritáció kialakulásának megakadályozásában.

A Naturella betétek nem csupán ápolják bőrét, de a menstruáció során kellő védelmet is nyújtanak. A virágmintákba bújtatott exkluzív, apró csatornácskákkal ellátott nedvességfelszívó rendszerük, valamint szuper nedvszívó rostszálaik egyenletesen vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol diszkréten tárolva azt, száraz és kényelmes érzetet nyújtanak a bőrnek.

A Naturella intimbetétek segítségével adja meg bőrének mindazt az ápolást és védelmet, amelyet megérdemel!
A Naturella betéteket a proDERM, egy nemzetközileg elismert, független német bőrgyógyászati tesztintézet bőrgyógyászai is engedélyezték.

Próbálja ki a Naturella más betéteit is, hogy a menstruáció ideje alatt megtapasztalja a bőrápolás és védelem különleges kombinációját!

Ápolja a bőrt. Bőrgyógyászok igazolják.

Fokozott bőrápoló és mégjobb nedvességfelszívó képesség*.

*a balzsamot nem tartalmazó termékhez képest
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Beáta2021.10.31. 19:1455555
Péter2021.09.11. 15:2055555