TouchBeauty Fényterápiás Készülék Sárga Fénnyel TB-1611C
TouchBeauty Fényterápiás Készülék Sárga Fénnyel TB-1611C
Márka: Stella
1-2 napon
belül szállítható
Ár: 17 980 Ft
db
   
Termék leírás
TB1611/C (Sárga) Light Therapy pen pigmentzavaros, tápanyag hiányos bőrre.

Érzékeny, allergiás gyulladásra hajlamos bőrre
Tápanyag hiányos – víz, zsírszegény bőrre
Mélyen barázdált, petyhüdt bőrre
Időskori pigmentfoltok kezelésére
Általános bőrerősítésre.
Alkalmazható olyan finom területekre, mint az arc, mellkas, nyak, mell. Fényterápiás és/vagy masszázskezelésére. Aktiválja és erősíti a bőrt, hatóanyagokat juttat a bőr mélyebb rétegeibe ezzel, feszesebb, teltebb megjelenést biztosítva neki. Megelőzi a ráncképződést, lassítja a bőröregedés folyamatát. Segíti a problémás bőrök, mitesszer, szeborrea, kivörösödésre hajlamos, pigmentfoltos bőr kezelését.

A folyamatos vagy a szakaszos, (12 mp-es impulzus idővel szabályozható) pulzáló üzemmód, a mélyreható fényterápiás kezelés hatékony módszere. A kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően, nagyon egyszerű a készülék üzemeltetése. Mindegyik kezelőfej egy féle hullámhosszon (piros:630 nanométer / kék: 415 nanométer / sárga: 590 nanométer) működő fényt bocsájt ki. A kezelőfejek kombinált használata, teljes bőrszerkezet javítást jelenthet a felhasználók számára.

HASZNÁLAT

A megtisztított bőrt, 4-5 másodpercig kezeljük, a bőrdiagnosztika szerint kiválasztott fénnyel. A kezelés ideje alatt, ne mozgassuk a kezelőfejet és ügyeljünk arra, hogy 1-2 milliméternél messzebbre ne távolodjon el a bőrtől. A kezelési idő letelte után, lépjünk tovább a mellette lévő bőrrészletre és várjuk ki, a 4-5 másodperces kezelési időt. Így haladjunk végig az egész kezelni kívánt terület fölött, ügyelve arra, hogy 1-2 milliméternél messzebbre ne távolodjon el a készülék a bőrtől.

TB1611/C – Sárga fénnyel, 590 nm – pigmentzavaros, tápanyag hiányos bőrre.

- GOLDEN GREEN OLIVA BEAUTY NYUGTATÓ ARCÁPOLÓ GÉL ÉS GOLDEN GREEN OLIVA BEAUTY BŐRFEHÉRÍTŐ MÁJFOLT, SZEPLŐ KRÉM(50ML.) alkalmazásával