VICTORIA Keratin Therapy Hajszínező Sampon 40ml - V50 Gránátvörös

VICTORIA Keratin Therapy Hajszínező Sampon 40ml - V50 Gránátvörös
34% kedvezményHUSVET2024
Cikkszám: #34183
989 Ft 649 Ft
16 225 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 4 (csak regisztrált vásárlóknak)
VICTORIA Keratin Therapy Hajszínező Sampon 40ml - V50 Gránátvörös
Termék leírás
Ezen árnyalatú hajszínező sampon világos szőkétől egészen a középbarna hajszínnel rendelkezők számára alkalmas. Megfelelő őszhajfedést biztosít. Ammóniamentes. Használata: Védőkesztyű viselése mellett vigye fel megmosott, vizes hajára, s masszírozza bele addig, amíg a készítmény fel nem habzik. Hatóidő: 20 perc – színtartósság 4-5 hajmosásig; 45 perc – színtartósság 8 hajmosásig. A hatóidő leteltét követően öblítse le a sampont addig, amíg a leöblített víz áttetszővé nem válik. Ősz-és szőkített haj esetében sokkal intenzívebb lehet a termék színhatása. Dermatológiailag tesztelt. Tárolja +5 és 25°C között.

Figyelmeztetés: A termék használatát követően alaposan öblítse le haját. A készítmény foltokat hagyhat a ruhaneműn, végezzen megfelelő óvintézkedést. A termék allergiás reakciót okozhat. Gyermekektől távol tartandó. A használat előtt körültekintően olvassa el a használati utasításban foglaltakat. A készítmény 16 éves kor alatt nem alkalmazható. Az ideiglenes henna tetoválások növelhetik az allergiás reakció kialakulását. Ne fesse be haját, ha: fejbőre kiütéses, érzékeny, irritált vagy sérült; valaha tapasztalt allergiás reakciót hajfestést és/vagy fekete henna tetoválást követően. 48 órával a termék alkalmazását megelőzően minden alkalommal végezzen bőrérzékenységi tesztet, még akkor is, ha már használta ezt a készítményt. Vigyen fel egy kis mennyiségű készítményt a könyökhajlatba és hagyja rajta fedetlenül 50 percig, majd mossa le. Ha 48 óra elteltével nem jelentkezik semminemű bőrelváltozás, akkor alkalmazhatja a terméket. A bőrérzékenységi teszt sikeres végkimenetele nem garantálja azt, hogy allergiás reakció nem fordul elő a jövőbeni hajfestés során. Mindez ellenére a teszt egy fontos óvintézkedést képvisel. A használat közben jelentkező allergiás reakció, mint az intenzív viszketés, irritáció, ekcéma, égető érzés a fejbőrön, arc vagy szem bedagadásának jelentkezése esetén azonnal mossa le a készítményt, fejezze be annak használatát és konzultáljon orvosával. Légzési nehézség esetén, illetve a termék következő használata előtt kérjük konzultáljon orvosával. Ne alkalmazza a terméket szempilla és szemöldök festésére. Dauerolást követően minimum 14 nap letelte után alkalmazható a termék. Kerülje a készítmény szembe jutását. Ha mégis megtörténne, akkor azonnal öblítse ki bő vízzel. Az összetevőkre való bármilyen érzékenység esetén ne alkalmazza a terméket. A készítmény végeredménye nem azonosítható a tartós hajfesték eredményével. A termék erősen szőkített vagy fokozottan roncsolt hajon való használatát megelőzően ajánlott a várható színintenzitás tesztelése egy próbatincsen a használati utasításban foglaltaknak megfelelően...
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Kiszerelés:
40 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Ildikó2022.02.10. 10:5255555
Nagyon kellemes színű.