Finish Powerball Quantum All in 1 Mosogatógép Kapszula Lemon 60db

Finish Powerball Quantum All in 1 Mosogatógép Kapszula Lemon 60db
Cikkszám: #34255
5 889 Ft
98,15 Ft / db
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 39 (csak regisztrált vásárlóknak)
Finish Powerball Quantum All in 1 Mosogatógép Kapszula Lemon 60db
Termék leírás
Finish Quantum All in 1 mosogatógép kapszula, Citrom illatú, 60 db

Finish Quantum All in 1 kapszula a tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal, még a legnehezebb vízviszonyok között is. Kompakt, három-kamrás formulája hatékonyan távoltja el a legmakacsabb ételmaradékokat az edények előöblítése nélkül is, valamint további védelmet nyújt az üvegkorrózió ellen. A Finish Quantum újrazárható zacskóban kapható, így nincs szükség az egyes kapszulák kicsomagolására. Ne öblítse el az edényeit és takarítson meg értékes vizet! Hagyja, hogy a mosogatógépe és a Finish Quantum All in 1 kapszula megtisztítsa az edényeit a legmakacsabb szennyeződésektől.
Termékjellemzők

6x tisztítási funkció a ragyogó tisztaságért és csillogásért.
Hatékony folteltávolítás.
Előáztatási hatás.
Megtisztítja edényeit a legmakacsabb szennyeződésektől.
Teafolt eltávolítás.
Öblítőszer funkció.
Hatékony zsíroldás.
Vízkő elleni védelem.
Hatékony tisztítás.
Odaégett ételmaradékok eltávolítása.
Ezüst védelem.

Hogyan használja?

Csak száraz kézzel fogja meg. Ne tépje szét. Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a SZÁRAZ adagoló tartályba. Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon. A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26şe (21°dH) vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót. A Quantum All in 1 kapszulák minőségének megőrzése érdekében használat után mindig zárja vissza a csomagolást és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen. A legjobb száradási eredményekhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk. Ez a csomagolás újrahasznosítható, helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, ha teljesen kiürült a csomagolás.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!