Dove Tusfürdő - Nourishing Care&Oil - Argán olaj 250ml

Dove Tusfürdő - Nourishing Care&Oil - Argán olaj 250ml
Cikkszám: #34859
1 259 Ft
5 036 Ft / l
Raktáron
1-2 napon belül szállítható
db
KOSÁRBA
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 8 (csak regisztrált vásárlóknak)
Dove Tusfürdő - Nourishing Care&Oil - Argán olaj 250ml
Termék leírás
• Dove Nourishing Care krémtusfürdő segít hidratálni és puhává tenni a bőrt

• Táplálja a bőrt, zuhanyzáskor segít védeni a száraz bőr kialakulása ellen

• Bőrben természetesen is megtalálható hidratáló anyagokkal és gyengéd tisztító összetevőkkel készült

• A tápláló tulajdonságairól ismert argán olaj hozzáadásával készült

• Érzékeny bőrre is alkalmas, 100%-ban gyengéd tisztító összetevőkkel készült

• Bőrgyógyászatilag tesztelt Dove bőrtápláló krémtusfürdő

• Segít eltávolítani a baktériumokat
A Dove Nourishing Care krémtusfürdőt úgy fejlesztettük, hogy táplálja és segítsen helyreállítani a száraz bőrt, gyengéd tisztító összetevőket és az argán olajat tartalmaz, segít puhává tenni a bőrt és tartós táplálást biztosít. Mivel enyhíti a bőr szárazságát, illetve táplálja a bőrt, ez a tusfürdő extra törődést kínál száraz bőrödnek zuhanyzáskor.

A bőrben természetesen is megtalálható hidratáló összetevőkkel készült Dove Nourishing Care krémtusfürdő a bőrbe hatol, a bőr természetes folyamataival együttműködve segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát. Ez a száraz bőrre alkalmas tusfürdő úgy tisztít, hogy közben gyengéd bőröd élő védőrétegéhez, a mikrobiomjához. Természetes eredetű, gyengéd tisztító összetevőket tartalmazó formulája úgy tisztít és ápol, hogy közben segít megőrizni bőröd érzékeny pH-egyensúlyát.

Gazdag és krémes habja kellemes és kényeztető illattal tölti meg a zuhanyzófülkéd. A tusfürdő argán olaj hozzáadásával készült, a Dove gyengéd formuláját tápláló összetevőkkel egyesítve kínál megoldást a száraz bőr ápolására. Használatához egyszerűen nyomd a Dove argánolajos tusfürdőt a kezedbe, és képezz belőle gazdag habot! Mielőtt leöblítenéd a tusfürdőt, masszírozd el azt az egész testeden, hogy bőröd simának, puhának és gyönyörűen ápoltnak érezhesd!
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!