PureDerm Arcmaszk Gél - MG:GEL - Szuper hidratáló növényi összetevők 23g ADS372

PureDerm Arcmaszk Gél - MG:GEL - Szuper hidratáló növényi összetevők 23g ADS372
Cikkszám: #34985
1 629 Ft
70 826,09 Ft / kg
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 10 (csak regisztrált vásárlóknak)
PureDerm Arcmaszk Gél - MG:GEL - Szuper hidratáló növényi összetevők 23g ADS372
Termék leírás
Szuper hidratáló, növényi alapú NMF összetevőket tartalmaz, mint az Aminosav Komplex, Nátrium PCA, Ceramid NP, Vörös Alangfű gyökér kivonat, 5 Gyógynövény Komplex, Bambuszvíz, Aloe Vera és Lótusz kivonat, melyek hihetetlenül hidratálttá teszik a bőrt. Az MG:gel egy új szabadalmazott technikával készült, természetes összetevőkből álló áttetsző, hidratáló gél. Használta: Gyengéden tisztítsa meg és tonizálja a bőrt. Vegye ki a maszkot és a gél maszkot tartalmazó oldalával helyezze az arcra. Ezt követően a gél maszk felvitelét segítő szövetet távolítsa el az arcról, majd a gél maszkot egyengesse el buborékmentesen a bőrön. Hagyja hatni 20-25 percig, majd távolítsa el. A bőrfelületen maradt esszenciát gyengéden masszírozza be a bőrbe.

Tipp: A még hidratálóbb érzés érdekében használat előtt egy kis időre helyezze a hűtőbe. A gél maszk használata után felvitt smink friss, üde kinézetet biztosít.

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza a készítményt pattanásos, irritált vagy napégett bőrfelületen. Hagyja abba a termék használatát és keresse fel orvosát, ha használat közben vagy után viszkető érzést tapasztal, vagy a bőr felduzzad, kipirosodik. Kerülje a készítmény szembe jutását. Ha mégis megtörténne, akkor azonnal öblítse azt ki bő víz segítségével. Ne alkalmazza olyan bőrfelületen, amely érzékeny tapadó, lehúzható arcmaszkokra. Ne tegye ki a terméket extrém hideg-és meleg hőhatásnak, illetve közvetlen napsugárzásnak. Gyermekektől távol tartandó.
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
23 g
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Andrea2022.07.31. 09:5355555
Krisztina2022.03.04. 13:5955555