Lady Stella Mezoporációs Izomstimuláló 5:1 Rádiófrekvenciás Készülék WD-6813

Lady Stella Mezoporációs Izomstimuláló 5:1 Rádiófrekvenciás Készülék WD-6813
Cikkszám: #35007
32 359 Ft
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.4.6 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 215 (csak regisztrált vásárlóknak)
Lady Stella Mezoporációs Izomstimuláló 5:1 Rádiófrekvenciás Készülék WD-6813
Termék leírás
MEZOPORÁCIÓS IZOMSTIMULÁLÓ 5:1 RÁDIÓFREKVENCIÁS KOZMETIKAI KEZELŐGÉP 6FÉLE FÉNYTERÁPIÁVAL WD-6813

A készülék az egészség,fájdalommentesség és bőrápolás 5 alapkoncepcióján működik

Az idő múlásával a bőr ráncosodhat, elszíneződhet és rugalmatlanná válhat, ami extra törődést igényel. A különböző bőrtápláló készítmények, mint a szérumok és hidratálók alapvetően a hámréteg középső rétegében dolgoznak, és nehezen tudnak behatolni a bőr legmélyebb rétegéibe, hogy ott fejtsék ki bőrfiatalító hatásukat.

Ez a készülék, a rádiófrekvencia és elektronikus izomstimuláció működése alapján egyedülálló, mély stimuláló hatást fejt ki, amely segíti a megnyúlt kollagén rosthálózat regenerációját. Feszesíti a bőrt, ezáltal javítja a bőr tónusát és általános megjelenését. Növeli a különböző hidratálók, szérumok és krémek hatását, azáltal, hogy az értékes hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatja.

A készülék használata az alábbi problémák kezelésére javasolt:

ráncok feltöltése, csökkentése

UV - sérült bőr

a bőr öregedésének megelőzésére

aknés bőr problémák esetén csak fényterápiás kezelés!

szeplős bőr, májfoltok, pigmentfoltok kezelésére

a hatóanyagok a bőr mélyrétegeibe juttatására



1.Elektromos izomstimuláció (EMS):

Az elektromos izomstimuláció aktiválja a bőr sejtjeit, stimulálja és beindítja a kollagén termelést. Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, csökkenti a ráncokat és ezáltal a bőr simábbnak és egészségesebbnek tűnik.

2.Elektroporáció:

Az elektroporáció egy non-invazív elektromos kezelés, amelynek célja az aktív hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe, az osztódó (bazális) sejtek közelébe juttatása.

3.Tű nélküli mezoterápia = mezoporáció:

A mikrotűs mezoterápiában az aktív hatóanyagokat mikrotűk segítségével juttatja a bőrbe, ami fájdalmas lehet. A mezoporációhoz a mezoterápiaval ellentétben fájdalommentes, hiszen nem szükséges a tű használata.

A mezoporáció a bőr felületét elektromos ingerekkel stimulálja, amely által a sejtek enyhén eltávolodnak egymástól és apró nedvességcsatornákat (akvaporin csatornákat) más néven mezopórokat hoznak létre, amelyek biztosítják a nagyobb és közepes molekulatömegű hatóanyagok bőrbe juttatását.



4.Rádiófrekvencia (RF):

A rádiófrekvenciás energia a bőrben elsősorban a megnyúlt kollagén és elasztin rostokat állítja helyre. A kezelés erős anyagcsere fokozó hatása megnöveli a tápanyagok felvételét és a salakanyagok eltávolítását. Nő a bőrsejtek oxigén felvétele és széndioxid leadása.



Fényterápia (LED):

Az 5 különböző LED fény, olyan fájdalommentes, sokrétű bőrápolási kezelést biztosít, amely még a közepes mértékű pattanások, gyulladások kezelésére is alkalmas.

A LED kezelések minimalizálják a finom vonalakat és ráncokat, kezelik a napkárosodást ás a striákat, valamint csökkentik az agresszívabb IPL vagy lézerkezelések utáni vörösséget.

FÉNYTERÁPIA MŰKÖDÉSE, HASZNÁLATA

ÜZEMMÓD 1 -VÖRÖS LED Fényterápia
A vörös LED fény a ráncok kezelését, valamint a bőr rugalmasságának és kollagén szintjének regenerálását szolgálja. A vörös fény használatához válassza ki az 1-es ÜZEMMÓDOT a LED kiválasztó gomb segítségével.

ÜZEMMÓD 2 -ZÖLD LED Fényterápia
A Zöld fény a sötét foltok vagy az elszíneződött bőr kezelésére szolgál azáltal, hogy megakadályozza a melanin túltermelődését. A zöld fény használatához válassza a 2-es üzemmódot a LED kiválasztó gomb kétszeri lenyomásával.

ÜZEMMÓD 3 - Kék LED Fényterápia
A Kék fény a pattanások és olajos bőr kezelésére szolgál. Használatához válassza a 3-mas üzemmódot, nyomja meg 3-szor a LED kiválasztó gombot.

ÜZEMMÓD 4 - Sárga LED Fényterápia
A sárga fény a bőr fényesítését szolgálja. Alkalmas anyajegyek és nehezebb területek kezelésére is. Válassza ki a 4-es üzemmódot a LED kiválasztó gomb 4-szeres lenyomásával.

ÜZEMMÓD 5 - Pink LED Fényterápia
Az élénk rózsaszín (Pink) fény a bőr fehérítésére szolgál. Nyomja le a LED kiválasztó gombot 5-ször az 5-ös Üzemmód kiválasztásához.

ÜZEMMÓD 6 – Rózsaszín LED Fényterápia villanófénnyel
A rózsaszínű villanófény a bőrápolási termékek mélyebbre jutását segíti elő. Válassza a 6-os Üzemmódot, nyomja meg 6-szor a LED kiválasztó gombot.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Lászlóné2022.10.28. 12:1455555
Erika2022.04.07. 09:4755555
Kozmetikusként fogom használni,remélem jó lesz,tetszik,hogy könnyen kezelhető.
Laura2022.03.19. 09:1455555
Mária2022.02.14. 12:5455555
Szuper készülék,a vásárlás előtt már volt alkalmam kipróbálni és nagyon tetszett