Tefal Comfort Glide Vasaló FV2682

Tefal Comfort Glide Vasaló FV2682
45% kedvezmény
Cikkszám: #40489
19 999 Ft 10 999 Ft
10 999 Ft / l
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 73 (csak regisztrált vásárlóknak)
Tefal Comfort Glide Vasaló FV2682
Termék leírás
Tefal Comfort Glide gőzölős vasaló: Nagy teljesítményű segítőtárs a vasalni való ruhahegyek leküzdéséhez

Az új, Comfort Glide gőzölős vasaló kifejezetten a mindennapi használatra lett tervezve és a rendkívül nagy teljesítményének és számos továbbfejlesztett funkciójának köszönhetően valóban képes ennek a kihívásnak megfelelni. A Durilium® technológia, amely gyors és hatékony eredményeket kínál, két új, hatékony fegyverrel látja el a vasalást: a vasalótalp hegyén, közepén és oldalain található aktív gőzölő nyílások maximális gőzelosztást és kiváló siklást biztosítanak. A 40 g/perc folyamatos gőzkibocsátás hatékony vasalást biztosít és a 150 g/perc gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik. Az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az ergonomikus gőzadagoló nyomógomb és az automatikus kikapcsolás, az Ultraglide vasalóban olyan hatékony segítőtársra talál, amelynek a segítségével gyorsan és kompromisszumok nélkül képes egész ruhahegyek kivasalására. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!