Tefal Ultragliss Plus Vasaló FV6812

Tefal Ultragliss Plus Vasaló FV6812
Cikkszám: #40491
27 999 Ft
27 999 Ft / db
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 186 (csak regisztrált vásárlóknak)
Tefal Ultragliss Plus Vasaló FV6812
Termék leírás
TEFAL Ultragliss Plus gőzölős vasaló : A gőz hatalmas ereje
A gőzölős vasaló a gőzteljesítmény és a számos funkció kombinációjának köszönhetően a TEFAL Ultragliss Plus gőzölős vasaló hatékony megoldás a mindennapi kiváló eredmények eléréséhez. Ez a nagyteljesítményű gőzölős vasaló a 25 %-al nagyobb gőzteljesítményével* és nagyobb hatékonyságával megkönnyíti a ruhaápolást. A sima és kiváló siklást biztosító Durilium Airglide vasalótalp tartós használatra készült, védett a karcolással szemben és hosszabb élettartamú, és 100 %-osan aktív gőznyílásokkal rendelkezik a maximális gőzelosztás érdekében. Válassza a ruhaápoláshoz a 2 800 W teljesítményt, a gyors bemelegedéshez és a folyamatos, akár 50 g / perces gőzkimenetet a gyorsabb vasaláshoz és a 260 g/perces gőzlöketet a vastagabb anyagok és makacs gyűrődések kivasalásához.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!