Air Wick Freshmatic Utántöltő - Aruba Melon - Aruba Dinnye Koktél 250ml

Air Wick Freshmatic Utántöltő - Aruba Melon - Aruba Dinnye Koktél 250ml
Cikkszám: #37428
1 299 Ft
5 196 Ft / l
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 8 (csak regisztrált vásárlóknak)
Air Wick Freshmatic Utántöltő - Aruba Melon - Aruba Dinnye Koktél 250ml
Termék leírás
Élvezd a paradicsomi Aruba tiszta frissességét a finom sárgadinnye és a friss uborka illatkeverékével.

Tartsa a flakont függőlegesen, nyomja meg a gombot és fújja a sprayt a helyiség közepe felé.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELMEZTETÉS:
Mindig tartsa be a használati utasítást. A flakon tartalmának nyomás alá helyezése és szándékos belélegzése egészségkárosodást és halált okozhat. Ne lélegezze be a permetet! Csak jól szellőző helyiségben használja. Nyomás alatt álló flakon. Gépjárművekben, tűzhelyek és kályhák közelében szélsőséges hőmérséklet keletkezhet. Ne permetezze elektromos fűtőtest, hőforrás vagy használatban lévő elektromos eszközök közelében. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló flakon: hő hatására felrobbanhat. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Az üres flakont újrahasznosítható hulladékként kezelje. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát..

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!