FINISH ALL IN 1 MAX GÉPI MOSOGATÓGÉL 2x650ML

FINISH ALL IN 1 MAX GÉPI MOSOGATÓGÉL 2x650ML
Cikkszám: #38963
3 190 Ft
2 453,85 Ft / l
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 21 (csak regisztrált vásárlóknak)
FINISH ALL IN 1 MAX GÉPI MOSOGATÓGÉL 2x650ML
Termék leírás
Ha egy erőteljes mosogató gélt keres, akkor itt a Finish Gél mosogatószerünk, mely keményen dolgozik, hogy az Ön edényeit tökéletesen tisztára mossa, hogy még a makacs szennyeződések, mint a tea és kávé foltok is eltűnjenek. Mindehhez még ragyogó csillogás lesz a végeredmény. Ez a nagy erejű gél gyorsan és hatékonyan varázsolja edényeit ragyogóan tisztává. Az új All in 1 multifunkciós gépi mosogató gél só és öblítő funkcióval is rendelkezik, amely ragyogó tisztaságot nyújt még rövid mosási programoknál is.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1.3 l
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Edina2022.03.25. 11:5555555
Noémi2021.07.22. 11:2755555