Finish Mosogatógép tabletta-Quantum Ultimate-Lemon 65db

Finish Mosogatógép tabletta-Quantum Ultimate-Lemon 65db
Cikkszám: #36588
6 899 Ft
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 45 (csak regisztrált vásárlóknak)
Finish Mosogatógép tabletta-Quantum Ultimate-Lemon 65db
Termék leírás
65db/csomag
A Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép-tabletta bármivel megbírkózik, ami az útjába kerül. A legújabb Finish innovációnak köszönhetően a gyorsan feloldódó gélkapszula hatékonyan bánik el a legmakacsabb szennyeződésekkel, miközben páratlanul csillogóvá varázsolja evőeszközeit és poharait. A háromkamás kialakítású kapszula egyedülálló módon tartalmazza a különböző formátumú hatóanyagokat és a modern gyártástechnológiának köszönhetően biológiailag lebomló. A Powerball szuper hatékony formulája kiváló tisztaságot és ragyogást biztosítja edényeinek, ráadásul a mosogatógép vízkövesedését is megelőzi.
A mosogatást még kényelmesebbé teszi a visszazárható csomagolás.

Ismerje meg az új csomagolásunkat: Kényelmes dobozt ajánlunk a tabletták tárolására. A Finish-nél részt akarunk vállalni a műanyag hulladékok csökkentésében, ezért a doboz
újrahasznosítható, így mindnyájan közelebb kerülünk gadaságunk körforgásához. Arra törekszünk, hogy növeljük az újrafeldolgozott muanyagok mennyiségét a csomagolásban. A hulladékkezelő üzemben dolgozók munkájának segítése és az újrahasznosítás elosegítése érdekében, kérjük, válassza le a védofóliát a dobozról. Köszönjük.


14x erőteljes hatás elsőrendű teljesítményünkért a tisztítás és ragyogás terén
Előáztató hatás
Erőteljes tisztítás
Elbánik a zsírral
Segít megelőzni a vízfoltokat
Vízkő elleni védelem a gépnek
Alacsony hőmérsékleten kifejtett hatás
Eltávolítja az odaégett ételeket
Szűrővédelem
Üvegvédelem
Csomagolóanyag mentes
Első alkalommal eltávolítja a legmakacsabb foltokat
Tökéletes ragyogás
Ezüstvédelem
Gyorsan oldódó gélkapszula

FINISH ALAPOSAN TISZTÍT MINDEN EDÉNYT, AMI CSAK AZ ÚTJÁBA KERÜL.
Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még
1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együttjáró összes edényt elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy Ön a legjobb gépi mosogatási eredményt kapja minden alkalommal. Ismerje meg termékeinket!
A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.*
Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a száraz adagoló tartályba. A legjobb eredmény érdekében használja 50/55°C-on vagy automata programon. A rövid programokhoz (30 perc) helyezze a tablettát a mosogatógép aljára.

A Finish tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Julianna2022.05.20. 18:2855555
Eddig is használtam, jól tísztit, és szagtalanít...