Pure Folttisztító Só 1kg PURE865511

Pure Folttisztító Só 1kg PURE865511
Cikkszám: #36854
2 379 Ft
881,11 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 15 (csak regisztrált vásárlóknak)
Pure Folttisztító Só 1kg PURE865511
Termék leírás
Tisztít, fehérít és szagtalanít.

Színes ruhákhoz is használhatod egész nyugodtan. Hatékonysága onnan ered, hogy a hidrogén-peroxidból aktív oxigén szabadul fel: így fehérít és fertőtlenít egy lépésben, környezetbarát módon. Már 30-40 fokon a környezetet kímélő aktív oxigén szabadul fel, mely az erős foltokat is megszünteti ( tea, vörösbor, vér, fű, gyümölcsfoltok). A folt színanyagait oxidálja, ezáltal színtelenné teszi, a foltot képező anyagokat pedig vízoldhatóvá téve távolítja el a mosás folyamán. Kiválóan alkalmas fehér, színes ruhák tisztításához. A színeket nem fakítja.

Allergén-mentes
Állatkísérlet-mentes
Tartósítószer-mentes

A szennyeződés mértékétől függően 2-3 evőkanál szükséges egy adag mosáshoz. Tehetjük közvetlenül a mosógép megfelelő rekeszébe, vagy a ruhák közé. Ha erősebb szennyezettségű foltokat szeretnénk eltávolítani, áztassuk a ruhát néhány órán át (vagy egy egész éjszaka) folttisztító sós oldatban. Biológiailag lebomlik, nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot.

Használati utasítás:
Mosódióval történő mosásnál a mosószer adagolóba tegyél kb. 2 evőkanálnyi port
A fehérítő por 40 foktól hatékony, így 40 fokos, vagy melegebb mosásokkor használd
A folt előkezelése: vízzel pépesíts egy kiskanálnyi port, tegyed rá a foltra, szükség szerint dörzsöld be, majd 1-2 óra után mosd ki a szokásos módon
Áztatáshoz tegyél 5 liter langyos vízbe 1-2 evőkanálnyi fehérítőt

A termék nem tartalmaz allergén anyagot..

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
2.7 l
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!