Tomi Folyékony Mosókapszula Aromaterápia Orchidea 13x12g

Tomi Folyékony Mosókapszula Aromaterápia Orchidea 13x12g
Cikkszám: #47694
1 849 Ft
71,12 Ft / db
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 12 (csak regisztrált vásárlóknak)
Tomi Folyékony Mosókapszula Aromaterápia Orchidea 13x12g
Termék leírás
A Tomi mosószer tartós frissességet képes biztosítani több héten át.

A fehér ruhák számára ideális a TOMI MAX POWER mosógél és mosópor az ENZIM-MIX technológia miatt, mely egy kiemelkedő teljesítményt tud elérni a fehér ruhák mosásában. A színes ruhák kapcsán pedig a TOMI MAX POWER COLOR mosógél vagy mosópor egy nagyszerű választás, hiszen az enzimösszetételének köszönhetően kiemelkedő teljesítménnyel képes eredményes lenni a színes ruhák mosása során. A Tomi 3 az 1-ben Power mosókapszula pedig a kényelmes mosás előnyeit kínálja.

A Tomi Aromaterápia mosószerek, az Aromaterápia Essentials csodás illatokkal gazdagítják a mindennapokat, a virágillatok és a különböző illóolajok különleges kombinálása által, melynek köszönhetően egy tartós frissesség lesz az eredmény. Amennyiben örülne annak, ha a ruhái patyolattiszták, gyönyörűek és frissek lennének a hét bármely napján, akkor válassza a Tomi mosószereket!

Ezen belül a mosószer megválasztása egyéni preferenciákon múlik, legyen akár mosópor vagy folyékony mosószer a választott termék.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!