Ariel Mosópor Color 1,95kg (30 mosás)

Ariel Mosópor Color 1,95kg (30 mosás)
30% kedvezmény
Cikkszám: #26081
4 990 Ft 3 490 Ft
1 789,74 Ft / kg
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 23 (csak regisztrált vásárlóknak)
Ariel Mosópor Color 1,95kg (30 mosás)
Termék leírás
A megfelelő megjelenés és kellemes illat jó közérzetet teremt. Mindez ott kezdődik, hogy ruháinknak a legjobb mosást nyújtjuk. Az Ariel Color mosópor ideális megoldást kínál! Mélyen a szövetekbe hatolva eltávolítja a makacs foltokat, valamint megelőzi a beszáradásukat. Még a kellemetlen szagokkal (például izzadság- és testszaggal) járó foltokat is eltávolítja, a ruhákat pedig ragyogóan tisztává és illatossá varázsolja. Már 30°C-on kifejti hatását, ezért ha szeretné megőrizni színes ruháinak élénk ragyogását, használjon Ariel Color mosószert! Menjen biztosra a mosásban minden alkalommal! Ruháinak extra frissessége és puhasága érdekében használjon a mosáshoz Lenor textilöblítőt, valamint Unstoppables illatgyöngyöket! Az Ariel Color kapható még folyékony mosószer és mosókapszula formájában is.

Tulajdonságok és előnyök
-A lefekvéshez hasonlóan száraz reggelekért
-Kimagasló folteltávolító hatás már az első mosáskor
-A mosópor gyorsan feloldódik anélkül, hogy nyomot hagyna a ruhákon
-Színes ruhái megőrzik ragyogó színűket
-Ragyogó tisztaság a fehér ruháknak 30°C-on
-Segít eltávolítani a ruhákból a beszáradt foltokat
-Használatával a szennyeződések kevésbé tapadnak meg, a foltok pedig nem száradnak be a ruhákon
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
1.95 kg
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!