Vape Cimici Poloskaírtó Aeroszol 300ml

Vape Cimici Poloskaírtó Aeroszol 300ml
Cikkszám: #39680
1 739 Ft
5 796,67 Ft / l
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 11 (csak regisztrált vásárlóknak)
Vape Cimici Poloskaírtó Aeroszol 300ml
Termék leírás
Telelési céllal zárt térbe (lakásba) behúzódó vándorpoloskák irtására használható fel.
Használati utasítás:
A készítmény kizárólag a lakásba behúzódó vándorpoloskák irtására használható, az alábbi módokon.
Felületkezelésre, megelőzés céljából.
A ködpermetet célzottan a vándorpoloskának bejutást biztosító helyekre, kb. 30 cm. távolságból kell kiporlasztani úgy, hogy a kezelendő felületet a permet enyhén átnedvesítse.
Kezeljük:
- az ajtók és ablakok keretét, a nyílászárókat határoló falfelületeket, a párkányt/könyöklőt;
- a szúnyoghálók teljes felületét;
- a redőnytokokat, valamint;
- a faláttöréssel szerelt berendezések (pl. gőzelszívó, légkondicionáló, konvektor stb.) kivezető csöveinek környékét.
Az optimális hatás érdekében a kezelést lehetőleg akkorra időzítsük, maikor az első vándorpoloskákat észleljük a nyílászárók környékén. Ezt követően javasolt 2 hetente megismételni az eljárást.
Közvetlenül a rovarra juttatva.
A palackot célzottan a vándorpoloskára irányítsuk, majd kb. 25 cm távolságból végezzünk 1-2 fújást, a szelep ütközésig történő lenyomásával. Ez az irtószer mennyiség elegendő a rovar elpusztításához, azonban számoljunk azzal, hogy a hatás elhúzódó és nem pillanatszerű. Ne használjunk több irtószert a feltétlenül szükségesnél, indokolatlanul! A telelési céllal a lakásba bejövő poloskák elleni hatékony védekezés elengedhetetlen része a mechanikai védekezési módszerek alkalmazása, vagyis a nyílászárók hálózása, valamint az épület falain és tetőszerkezetén fellelhető - technológiai vagy anyaghibából eredő - folytonossági hiányok kijavítása! A Vape vándorpoloska-irtó aeroszol alkalmazása ezen óvintézkedések megtétele mellett, kiegészítő jelleggel javasolt. A készítmény repülő rovarok (pl. legyek szúnyogok) irtására, a légtérbe porlasztva nem használható.
.

Termékek a mindennapokra, Babaápolók, babafürdetők, pelenkázó kellékek. Immunerősítők, Vitaminok, ásványi anyagok Megfázás és meghűlés elleni vitaminok. Háztartási eszközök Felmosók, padló takarítás, mosogatókefék, szivacsok, mosószerek, folteltávolítók, mosókapszulák, öblítők. Konyhai törlőkendő, szemeteszsák. Szobai Illatosítók, illatgyertyák, illatolajok, légfrissítők. Szájápoló termékek, fogkefék, fogkrémek, szájvizek. Borotválkozó szerek, szőrtelenítők, intim szőrtelenítés. Higiéniai termékek, dezodorok, kézápolás és szappanok, testápolás. Általános tisztítószerek, bútorápolók, vízkőoldók, háztartási fertőtlenítőszerek, Padló ápolók, szőnyegtisztítók, szőnyegápolók. Rovarriasztók, rovarírtók. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
300 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!