Brilliance Gyorsfertőtlenítő-és Tisztítószer BIOCID termék pH7 750ml

Brilliance Gyorsfertőtlenítő-és Tisztítószer BIOCID termék pH7 750ml
Cikkszám: #36347
1 490 Ft
1 986,67 Ft / l
Nem rendelhető
4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.4.67 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 9 (csak regisztrált vásárlóknak)
Brilliance Gyorsfertőtlenítő-és Tisztítószer BIOCID termék pH7 750ml
Termék leírás
Fertőtlenítőszer és tisztítószer egyben
Élelmiszeriparba, éttermeknek, irodáknak, boltok számára a háttérhigiéniába
Üvegfelületre is, cseppmentesen szárad
Baktérium- és gombaölő hatású
Hatásidő: 5 perc
Hígítás nélkül gyorsan használható!
750ml kiszerelés
A Brilliance® Gyorsfertőtlenítőt könnyedén és gyorsan lehet alkalmazni HACCP rendszerekben, az élelmiszeripar különböző területein: éttermekben, élelmiszerüzemekben, boltok háttérhigiéniájában, pénztárak futószalagjára, továbbá szoláriumra, edzőtermekben is, tisztításra illetve fertőtlenítésre egy fázisban. Nem kell két szert alkalmaznia, könnyen és cseppmentesen szárad. Nagy előnye a szoláriumok fertőtlenítésénél, hogy használata nem károsítja az akril felületeket, ezért azok élettartama nem lesz rövidebb. Baktérium- és gombaölő hatású.

Brilliance Gyorsfertőtlenítő használati utasítás
1. Mosható felületek tisztítása, fertőtlenítése: közvetlenül a fertőtlenítendő felületre kell permetezni a habot és 5 perces hatásidő elteltével, egy papírtörlő segítségével törölje le a felületet. Erősebben szennyezett felületeknél a szennyeződésnek megfelelően fújjon többet a felületre.

2. Üveg tisztítása és fertőtlenítése egy fázisban: Fagyispultok, húspultok, stb. üveg részeinek fertőtlenítését és tisztítását könnyedén elvégezheti azáltal, ha a Brilliance® Gyorsfertőtlenítőt egyszerűen a felületre permetezi. Könnyedén csíkmentesre törölhető egy papírtörlő segítségével.

Figyelem! Amennyiben élelmiszerrel érintkezhet a megtisztított felület, öblítse le tiszta vízzel!

Összetevők: <5% Izopropil-alkohol, 2% N-alkil-N-benzil-N,N-dimetilammonium klorid.

Mikor nagyon jó a Brilliance Gyorsfertőtlenítő?
A Brilliance Gyorsfertőtlenítő akkor nagyon jó, ha olyan felületeket szeretnénk fertőtleníteni, amikor fontos a tisztítás és fertőtlenítés egyszerre. Ilyen felületek lehetnek a következők:

Élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületek. Ilyenkor fontos a termék használata után a tiszta vizes öblítés. Élelmiszer feldolgozásához használt felületek, amik lehetnek INOX vagy műanyag.
Élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező felületek. Egyszerű áttörlés elegendő. Például vendégtérben az asztal felületén vagy kínáló pultok üveg felületein.
Amikor olyan termékre van szükségünk, aminek a használata után élelmiszer érintkezik a felülettel és nem megoldható az öblítés a Brilliance Alkoholos fertőtlenítőt ajánljuk!

Professzionális termék kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Kiszerelés:
750 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Beatrix2021.11.30. 05:0144444
Virginia2021.11.10. 15:0255555
Nikoletta2021.10.04. 04:4855555