BaByliss SKELETON Trimmelő Arany ( Trimmer-Gold) BPFX7870GE

BaByliss SKELETON Trimmelő Arany ( Trimmer-Gold) BPFX7870GE
13% kedvezmény
Cikkszám: #36768
81 269 Ft 69 990 Ft
RRP ár: 82 499 Ft
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 466 (csak regisztrált vásárlóknak)
BaByliss SKELETON Trimmelő Arany ( Trimmer-Gold) BPFX7870GE
Termék leírás
A SKELETONFX professzionális trimmelőt abszolút pontossággal fejlesztettek ki. A 360 fokban mozgó T-penge teljes rálátást biztosít a vágásra, függetlenül a trimmelő helyzetétől. A szabadon álló pengék további előnye, hogy nem melegszik fel. Az elegáns kialakításán túl, a gép tökéletesen kiegyensúlyozott a kiváló ergonómia szempontjából és rendkívül nagy teljesítményű. Ez a nagy teherbírású professzionális trimmer 40 mm-es állítható DLC / titán T-pengével és a FERRARI által tervezett EDM TECHNOLOGY motorral van ellátva, hogy kiemelkedő vágási teljesítményt és pontos irányítást biztosítson. A lítium-ion akkumulátor rendkívül gyors töltési és kiemelkedő 2 órás vezeték nélküli működési időt biztosít!
Precíziósan tervezett 40 mm-es DLC / titán penge. Ideális a pontos vágáshoz, a nyak és szakáll körvonalakhoz, valamint a fülek körüli szegélyezéshez és a tetoválásokhoz. Tökéletes a finom vonalakhoz és a kreatív stílushoz. Teljes láthatóságot biztosít, bármilyen helyzetben is legyen a trimmelő.
A hosszú élettartamú nagy nyomatékú elektronikus digitális motor nagy teljesítményt biztosít. A technológiai fejlődése lehetővé teszi, hogy könnyebbek, rendkívül alacsony rezgésűek, hosszabb élettartalmúak legyenek, kevesebb energiát fogyasszanak és kisebb zajszennyezést okozzanak. Ideális minden hajtípushoz.
Robusztus, fémből készült, amely a teljes professzionális megbízhatóságot és a kompromisszumok nélküli integritást eredményezi. A 3 órás gyors töltés és a 2 órás akkumulátor üzemideje maximális rugalmasságot, időmegtakarítást és hatékonyságot biztosít. Az univerzális feszültség lehetővé teszi, hogy bárhol használhassa a világon.
A SKELETONFX kialakítása tudományosan kiegyensúlyozott, a kiváló ergonómia érdekében. Csúszásmentes fogantyúval rendelkezik a kényelem érdekében. A készülék könnyű és csendes.
#ILOVEMYTOOL #SKELETONFX # BaBylissPRO4Artists
A Skeletonfx hosszú ideig a munkatársa lesz! Tartsa tisztán a megfelelő működési teljesítmény érdekében. Naponta tisztítsa meg és olajozza SPRAYFX4in1-gyel.

Jellemzők:

Zero Gap 40 mm DLC / Titán T-penge
EDM TECHNOLOGY FERRARI tervezésű motor
7200 pengemozgás percenként
3 órás töltési idő
2 órás futási idő
LED töltésjelző lámpa:
Villogó piros LED - töltés
Piros LED - teljesen feltöltve
Villogó piros LED - 10 perc akkumulátor maradt
Tisztítókefe és kenőolaj
.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!