Afro haj tresszelt 60cm 100gr FUTURA - "2" Nagyon Sötét Barna

Afro haj tresszelt 60cm 100gr FUTURA - "2"  Nagyon Sötét Barna
Cikkszám: #19902
5 805 Ft
58 050 Ft / kg
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 38 (csak regisztrált vásárlóknak)
Afro haj tresszelt 60cm 100gr FUTURA -
Afro haj tresszelt 60cm 100gr FUTURA -
Termék leírás
Az AFROline FUTURA haj egy szintetikus alapanyagú műhaj, mely a legkiválóbb alapanyagból készül. Legnagyobb előnye, kedvező ára, és sokoldalú felhasználhatóságában rejlik.

A FUTURA haj az összes hajhosszabbítási, dúsítási, technológiához kiválóan alkalmas. Ez a típusú műhaj hasonlít leginkább az emberi hajhoz. Leginkább a hajhosszabbítás, hajdúsítás alkalmi viseletéhez, kipróbálásához, de hosszú távú hordásához is ajánljuk. Hordhatósága kb.: 1-3 hónap. A FUTURA haj GÖNDÖRÍTHETŐ, és VASALHATÓ!
Selymes tapintású, és 180 Celsius fokig hevíthető, ezért alkalmi, és extrém frizurák készítésére is alkalmas. Kizárólag elektromos hajsütővassal, vagy hajvasalóval lehet formázni ezt a hajat, melyeken a hőfok szabályozható. 180 Celsius fok felett a haj megolvad. A csomag tartalma 1 sor gépi felfűzésű haj, melyet a kívánt méretre csomagonként akár 4-8 sorra is elegendő. A feldarabolás után a sorokat meg kell erősíteni, át kell varrni. A Futura tresszelt póthaj az otthoni tresszcsatos hajhosszabbításhoz kiválóan alkalmas. Az AFROline FUTURA haj mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők. Festeni tilos, szárítani langyos hajszárítóval lehetséges. Felvarráshoz előkészített gépi tresszelésű sorokban, 14 féle színben és három méretben vásárolható meg. A színek a lap alján találhatók. 1 csomag tartalma 100 gramm gépi felfűzésű haj.

A színek után kérjük rendelés előtt érdeklődjön..

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
100 g
Hosszúság:
60 cm
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!