Lady Stella Szalon Beauty Derm Rádiófrekvenciás Kozmetikai Kezelőgép IB-RF02

Lady Stella Szalon Beauty Derm Rádiófrekvenciás Kozmetikai Kezelőgép IB-RF02
Cikkszám: #29977
236 439 Ft
Kifutott
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 1576 (csak regisztrált vásárlóknak)
Lady Stella Szalon Beauty Derm Rádiófrekvenciás Kozmetikai Kezelőgép IB-RF02
Termék leírás
Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!

Miért hasznos Önnek a STELLA IB-RF02 rádiófrekvenciás gép
Ez a bipoláris rádiófrekvenciás berendezés hatékonyan segít a cellulit kezelésben, alakformálásban, zsírbontásban és bőrfeszesítésben. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A kezelés során a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálását, regenerációját segítjük elő.

Professzionális alakformálás és hatékony bőrfeszesítés!
A kétpólusú (bipoláris) rádiófrekvenciás berendezéssel a kezelés során elektromos áramot hozunk létre. Ez generálja azokat a rádióhullámokat, amelyek a testbe jutva az ott lévő elektronokra hatnak és az úgynevezett polarizált elektron mozgásba kezdenek , ezáltal hőt termelnek és így a bőr mélyebb rétegiben a hőmérséklet emelkedik. Ez a folyamat elősegíti a kollagének erősödését valamint új kollagén rostok termelődését, így csökkennek a ráncok és feszesebbé, simábbá válik a bőr.

A rádiófrekvenciás kezelés hatására hő termelődik a szervezetben ez lebontja a zsírsejteket. A lebontott zsír a nyirokrendszerbe kerül és a méreganyagokkal együtt a felgyorsult vér- és nyirokkeringésnek köszönhetően kiürül a szervezetből, ezáltal javítva az anyagcsere folyamatokat.

Kezelendő területek: has, comb, csípő, mell.

Mire használható a STELLA IB-RF02 rádiófrekvenciás gép?
bőrfiatalítás
szarkalábok, ráncok kezelése
megereszkedett arc, toka, felsőszemhéj feszesítése
egyéb bőrhibák kezelése az arcon (seborrea, akné)
zsírbontás
alakformálás
narancsbőr, celllulit kezelése
striák kezelése

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!