TouchBeauty 1587 Microcurrent Facial Device szonikus vibrációs masszázs

TouchBeauty 1587 Microcurrent Facial Device szonikus vibrációs masszázs
Cikkszám: #30516
15 489 Ft
15 489 Ft / db
Nem rendelhető
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 103 (csak regisztrált vásárlóknak)
TouchBeauty 1587 Microcurrent Facial Device szonikus vibrációs masszázs
Termék leírás
A görgőfejes masszírozó egy fejlett micromasszázs technológiát valósít meg. Javítja a nyak-dekoltázs vonalait A készülék szonikus rezgéshullámai, pihentetik, lazítják és finomítják a bőr szerkezetét. Rendszeres használata, oldja a nyirokpangást és javítja a kötőszövet feszességét. Növeli a bőr rugalmasságát és segít megelőzni a tokaképződést. Fokozza a nyirok és vérkeringést, a szépségápolási termékek felszívódását. Ergonomikus kialakítása mellett, egy finom szenzor gondoskodik a bekapcsolásról, az eszköz akkor kezd dolgozni, amikor a masszírozó görgőfej érintkezik a bőrrel

Milyen bőrállapotok kezelésére javasolt a TOUCHBeauty 1587 Microcurrent Facial Device készüléket?

Megereszekedett, laza, petyhüdt bőr
Face kifting – DEKOLTÁSZ- NYAK kezelés
HASZNÁLAT

Tisztítsuk meg a bőrt és bőségesen kenjük át Lady STELLA MESOVITAL DCH ACTIVE NYAK LIFTING, DEKOLTÁZSKEZELŐ SZÉRUMMAL Vegyük kézbe a készüléket és érintsük a bőrhöz, a szonikus masszázs azonnal elindul. Végezzünk 10-15 percig tartó kezelést a területen, lassú gördítő mozgásokat végezve a kezelő fejjel. A kezelés ideje alatt ügyeljünk arra, hogy ne távolodjon el a kezelőfej a bőrtől.

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!.

Professzionális fodrászkellékek, fodrászeszközök, hajvágók, szakállvágók, fodrász székek, hajmosó szék, férfi szakálvágók, prémium hajfestékek. Gyakorló babafejek, fodrász gépek, hajsütővasak, hajszárítók, hajvágó gépek, hajvasalók hajápolás, hajformázás.
L’oreal, Schwarzkopf, Wella, Imperity, Kallos, Keune, Carin, Ronney, Londa, 6.Zero, K-time, Coda’s Beauty, Eurostil, Sibel, Berrywell, Remington, Moser, Wahl, Fanola, Babyliss, Henbor, Jaguár márkák teljes választéka.
100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!