Alveola Hialuronsavas ráncfeltöltő csomag AE50702-1

Alveola Hialuronsavas ráncfeltöltő csomag AE50702-1
Cikkszám: #20021
25 990 Ft
Nem rendelhető
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 173 (csak regisztrált vásárlóknak)
Alveola Hialuronsavas ráncfeltöltő csomag AE50702-1
Termék leírás
Válaszd az Alveola legújabb CelluMass alakformáló készülékét a cellulit zavaró tüneteinek mérsékléséhez és a nem kívánatos zsírpárnák csökkentéséhez. A 2 az 1-ben hatással rendelkező eszköz a vákuum és elektromos izomstimuláció kombinált hatásával segít, hogy a számodra hőn áhított alakot elérd és újra formába hozd magadat.

Az Alveola legújabb CelluMass készüléke a vákuummasszázs és elektromos izom stimuláció kombinált hatását alkalmazza a nem kívánatos zsírpárnák méretének csökkentésében és a cellulit esztétikailag zavaró tüneteinek a mérséklésében. A CelluMass készülék a test anatómiájához igazított formatervezésével és 2 az 1-ben hatásával segít a zsírsejtekben feleslegesen elraktározott zsírsavak eltávolításában és azok szervezeten belüli hasznosulásában. Vákuummasszázs hatásával közvetlenül hat a zsírsejtek, zsírsav leadó képességégére, valamint a sejtanyagcsere révén a sejtközötti térben felhalmozódó bomlástermékek, salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítására. Többszörösére fokozza az azok eltávolításáért felelős nyirokfolyadék áramlási sebességét, így segítve a felesleges zsírsavak energiává alakulását és felhasználását, valamint a szervezet méregtelenítő folyamatait.

A vákuummasszázs hatással kombinált EMS (Electro Muscle Stimulation) funkcióval a CelluMass készülék fokozza az aktuálisan kezelt szövetek lokális vérellátását, ezáltal élénkíti a sejtanyagcsere funkciókat, valamint a sejtek tápanyag és oxigén ellátását. Az elektromos izom stimulációval a felszabadított zsírsavak könnyebben hasznosulnak, a kezeléshez alkalmazott krémek, gélek, ampullák hatékonyabban fejthetik ki hatásukat.

Vákuummasszázs és izomstimuláló készülék termékjellemzők:

2 az 1-ben vákuummasszázs és izomstimuláló (EMS) hatás
Alakformáláshoz és a zsírpárnák méretének a csökkentéséhez
A bőr tónusának a javításához
Kis méretet meghazudtoló erős szívóhatás
Két eltérő méretű kezelőfej a változatos használathoz
Teljesítmény szint kijelzés a vákkum és EMS funkciónál
Akkumlátoros használat
Tartozékok:
Nagy kezelőfej a has, fenék, comb és hát masszázsához
Kis kezelőfej a vádli, alkarok, felkarok kezeléséhez
Asztali töltőkonzol
Hálózati adapter

Professzionális termék, kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!