Golden Green Nature Intentív nyak-dekoltázs mellkezelő krém 250ml

Golden Green Nature Intentív nyak-dekoltázs mellkezelő krém 250ml
Cikkszám: #34094
3 389 Ft
13 556 Ft / l
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 22 (csak regisztrált vásárlóknak)
Golden Green Nature Intentív nyak-dekoltázs mellkezelő krém 250ml
Termék leírás
Aktív növényi összetevőkben (fisetin és frambinone) gazdag exkluzív krém, amely felveszi a harcot a ráncok ellen. Nagyfokú bőrfeszesítő hatása mellett különleges előnye, hogy képes fokozni az anyagcserét az áll szöveteinek zsírsejtjeiben. Magas koncentrációjú aktív hatóanyagai (niacinamid és növényi hialuron) mélyen behatolva táplálják és hidratálják az áll alatti kötőszövetet, a dekoltázs és a mell bőrét. A krém stimulálja a természetes regeneráló folyamatokat, lassítja a bőr öregedését.

Használati tanács: A Golden Green Nature öregedésgátló tejjel letisztított és a Golden Green mézes radírral leradírozott bőrre vigyük fel a krémet, majd masszírozzuk be.
Tulajdonságok
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Cecília2022.03.01. 12:0655555