Sara Beauty Testvaj Tápláló - Csokoládé 300g

Sara Beauty Testvaj Tápláló - Csokoládé 300g
Cikkszám: #45598
1 869 Ft
6 230 Ft / kg
Nincs Raktáron | Rendelhető
A termék kiszállítása, annak beszerzése miatt hosszabb időt is igénybe vehet!
db
ÉRTESÍTÉS
olcsóbban szeretném
A rendelése még nem érte el a(z) 12 000 Ft összeget, ezért 690 Ft logiszitkai költséget számolunk fel.
Szállítási költség 1 390 Ft -tól!
Díjmentes kiszállítás 25 000 Ft feletti rendeléshez!
Személyes átvétel esetén ingyenes.
nézd meg a szállítási költséget
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 12 (csak regisztrált vásárlóknak)
Sara Beauty Testvaj Tápláló - Csokoládé 300g
Termék leírás
Csokoládés Tápláló Testvaj - 300g
Gazdag tápláló csoki-narancs testvaj.

Shea vaj, kakaóvaj, olivaolaj, puhít, rugalmasít, feszesít, hidratálja a bőrt. Ez a magas vaj és olaj tartalmú zsíros krém száraz bőr ápolására és masszírozására ajánlott. A kakaó vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A kakaóvaj kiváló bőrtápláló és puhító. Az édes narancs rugalmasítja és feszesíti a bőrt. Természetes növényi olajokat tartalmaz, paraffin és parabén mentes.

Még többet szeretnél tudni?
Sheavaj és kakaóvaj tartalmú csoki-narancs testvaj hosszan hidratálja a bőrt, puhává és simává téve azt. Magas olaj és vaj tartalma miatt különösen a száraz bőrre ajánlott a testvaj, használható az arcra, az ajkakra, könyök, térd és lábápolásra is alkalmas.

A kakaóvaj és a kakaópor kombinációja nélkülözhetetlen hatóanyagokat juttat a bőrbe, finoman táplál, kényeztet. Ez a gazdag, hatóanyagokkal teli krém finoman szívódik a bőrbe, hosszan tartó hatású. Sheavajjal, olivaolajjal puhává varázsolja a bőrt, az növényi olajok hidratálják, ápolják a bőrt. A csokoládés kozmetikumok, édesen ápoló kényeztetés bőrnek, testnek és léleknek. A kakaó gazdag antioxidáns, magas ásványianyag tartalmú, és csodás illata van, ami kellemes közérzetet teremt, csekély koffeintartalma miatt serkentőleg, frissítőleg hat.

Mi a testvaj
Testvajnak hívják azt a bőrápolót, amely a testápolókhoz hasonlóan hidratálja és táplálja, valamint kíméletesen ápolja a bőrt.
A testvajak intenzív, gazdag testápolók, állaguk olyan, mint a puha vaj. A testvaj a test melegétől megolvad és azonnal beszívódik a bőrbe. A hagyományos testápolókhoz képest, sűrűbb, “vastagabb”, mégsem kelti a zsírosság érzetét, hidratálja a bőrt.

Testápolóként és masszázsra egyaránt használható. Segíti a száraz bőr ápolását, hidratál, puhít, rugalmasít, feszesít, óvja a bőrt kiszáradástól.

Alapvetően az elsődleges különbség a testvajak és a testápolók között az állagukban keresendő. A testápolók krémesek és a flakonból kinyomva nem változik az állaguk. Ezzel szemben a testvajak többnyire zsírosabbak, és a test hőjének következtében puhábbá, kenhetőbbé válnak. Ha egy átlagos testápolót és testvajat hasonlítunk össze, akkor elmondható, hogy az utóbbi zsírosabb, így jobban táplál, és a bőr mélyebb rétegeire is erőteljesebben hat, éppen ezért elegendő ritkábban használni.

Érzet:
Krémes, vajas állag, nem nehéz zsíros kenőcs.

Hogyan használd:
Vigye fel a kívánt mennyiségű krémet tiszta, sérülésmentes bőrre és masszírozza el.

Az optimális hatás elérése érdekében lehetőleg közvetlenül zuhanyzás, fürdés után használd, a még nedves bőrön, hogy így vizet is juttass a bőrödbe.

Alkalmazás:
Testápolóként akár napi használatra vagy kényeztető masszázsra egyaránt használható.

Kalóriamentes kényezetető élvezet / csábítás: Masszázzsal segíti a nyugodt pihenést, relaxációt, a stressz leküzdését.
Testápolóként a bőr egészségéért: bemasszírozva segíti a bőr egészségét és rugalmasságát. Ápolja, puhítja a bőrt.
Előnyök
Gazdag vaj és olaj tartalom.
Shevajjal és kakaóvajjal.
Minden bőrtípusra, különösképpen a száraz bőrre.
Ápol, puhít, táplál.
Narancsos-csokis.
Eredeti holland kakaóval.
Növényi olajokkal.
Kalóriamanetes élvezet/csábítás.
Parabén mentes.
Paraffin mentes.
Természetes összetevőket tartalmaz.
Édesnarancs olajjal.
Energetizáló, relexáló kényeztető hatású.
Jellemzők
Funkció: csoki-narancstestvaj.
Jelleg: bőrpuhító, tápláló.
Hatás /érzet: enyhén zsíros.
Állag: krém, vaj.
Illat: csoki-narancs.
Felszívódás: normál - mélyen a bőrbe hatol.
Összetevők: sheavaj, kakaóvaj, olivaolaj, édesnarancs olaj, kakakópor.
Az összetevőkről általánosságban:
Olivaolaj:

A bőrápolásban két számottevő tulajdonsággal rendelkezik, egyrészt antioxidáns, a szabadgyökök sejtromboló hatását mérsékli, másrészt a bőr hidratáltságát segít megőrizni, mivel aránylag könnyen elegyedik vízzel (jó vivőanyag), segíthet ezt a nedvességet a bőrben tartani.

Shea vaj:

Puhítja, ápolja és regenerálja a bőrt, védi a kiszáradástól és helyreállítja annak rugalmasságát. Kifejezetten ajánlott száraz, repedezett bőrre, valamint bőrirritáció tüneteinek enyhítésére. Hosszantartó hidratáló hatású, segít visszaállítani a bőr rugalmasságát. Simává, puhává varázsolja a bőrt.

Édesnarancs olaj:

Frissítő hatása kiválóan oldja a szorongást, a stresszt, és eloszlatja a rossz kedvet. Energetizáló, és pihentető hatású.

Kakaóvaj:

A pörkölt kakaóbabból kinyert zsírszerű anyag. Remek jól hidratál, természetes védőréteget és fényvédőhatást képez. Antioxidáns tartalma segít megakadályozni a szabadgyökök által végzett sejtroncsoló hatást, védve a bőrt a korai elöregedéstől. A kakaóvajat tartalmazó termékek felhelyezés után egy vékony védőréteget alakítanak ki, amely egyrészt hozzájárul a bőr nedvességtartalmának megőrzéséhez, illetve védelmet adhat külső behatások ellen. Magas antioxidáns és zsírsav tartalma miatt védi és lassítja a bőr öregedését. Öregedésgátló (anti-aging) szerepe van a mély ráncok kialakulásának megelőzésében. A kakaóvajat halványítóként is használják smink alatt, egyenletes tónusúvá varázsolja az arcot.

Kakaópor:

Értékes hatóanyagokat tartalmaz, erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően. Alacsony koffein tartalmú, élénkítő hatású.

Lanolin:

Értékes bőrrokon anyag. Nedvességmegkötő hatású. A lanolin a bőrpuhító, bőrlágyító kenőcsök elengedhetetlen alkotója. Elsősorban magas zsírtartalmú készítményekben alkalmazzák, a száraz, repedezésre, hámlásra hajlamos bőr ápolószere. A lanolin, amelyet a bőr gyorsan magába szív, hasonlít az emberi bőr saját zsírjához. Nagyon jól puhít és hatékonyan hidratál. Kipárnázza és védi a bőrt. Használható gyógykenőcs alapként, mivel a bőr készségesen magába szívja. Segíti az általa hordozott bármilyen gyógyító összetevő bejuttatását. Gyakran használják viszkető vagy száraz bőrt nyugtató összetevőként.

Mentesség és tartalom
Gyógynövény tartalmaz.
Növényi olajat tartalmaz.
Természetes összetevőket tartalmaz.
Szilikon mentes.
Paraffin mentes.
Parabén tartósítószer mentes.
Mesterséges színezék mentes.
Szintetikus illatanyag mentes.
Tulajdonságok
Kiszerelés:
300 g
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!