Sara Callus Repair sarokpuhító krém 250ml

Sara Callus Repair sarokpuhító krém 250ml
Cikkszám: #27617
2 099 Ft
8 396 Ft / l
Nem rendelhető
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 13 (csak regisztrált vásárlóknak)
Sara Callus Repair sarokpuhító krém 250ml
Termék leírás
Callus Repair Cream with citrus&mint
Sarokpuhító krém citrussal és mentával
Extra hidratáló, bőrpuhító és értékes anyagokat tartalmazó sarokpuhító krém. Repedezésre és túlzott bőrkeményedésre hajlamos sarok mindennapos ápolására és megelőzésére ajánlott. Regeneráló hatású, intenzív használatával a sarok puha és sima lesz, a repedezett bőrrészek csökkenhetnek. Illatával frissíti és felpezsdíti a fáradt lábat, a bőr újjászületik. Hatóanyagainak köszönhetően megfelelő kiegészítője a Frissítő hatású fürdő- és lábáztató sónak, együttes alkalmazásukkal hatásuk növelhető.

Főbb összetevői:

Jojoba-olaj: szerkezete feltűnően hasonlít az emberi faggyúéhoz. Gyorsan felszívódik és értékes tápanyagokat tartalmaz. Lágyítja és nedvesen tartja a száraz bőrt. Segíti a gyulladások gyógyulását. Fő tömegében folyékony viasz. Földimogyorószerű termése különleges minőségű olajat, értékes tápanyagokat tartalmaz.
Kukoricacsíra olaj: A, E, F vitaminokat és lecitint tartalmaz. Telítetlen zsírsavak, olajsavak és linolsavak keveréke. A csírában lévő fitohormon jó hatású a bőrre, ápolja, regenerálja.
Olívaolaj: telítetlen zsírsavban gazdag, antioxidáns hatású. A- D- E- F vitaminokat tartalmaz. Bőrszépítő, puhító, regenerálja a bőrt. Érzékeny bőrre is használható.
Hyaluronsav: rendkívüli hidratáló, vízmegkötő, feszesíti, rugalmassá teszi a bőrt. Javítja az extra száraz, dehidratált bőr állapotát.
Glicerin: (növényi) bőrpuhító, hidratáló, meggátolja a bőr kiszáradását.
Squalan: növényi lipid. Gondoskodik a bőr védelméről. Jól felszívódó bőrápoló.
Szalicilsav: Megtisztítja a bőrt az elhalt hámsejtektől. Segít a hámképzésben, felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, az új bőr képződését. A fűzfa-félék kérgében található.
Körömvirág: Bőrnyugtató, gyulladásgátló, sebgyógyító, vérzéscsillapító, összehúzó. Tisztítja, puhítja, selymesíti a bőrt. Elősegíti a hámszövet-képződést. Érzékeny, száraz, hámló bőr számára is rendkívül hatásos.
Kókusz olaj: bőrtápláló, nyugtató, hidratáló, gyorsítja a sebgyógyulást.
B 5 provitamin: mélyen beszívódik, behatol a bőrbe, javítja a károsodások után a bőr regenerálódását, elősegíti a gyógyulását. A bőrön selymes, puha érzetet okoz.
A-vitamin: a leghatékonyabb sejtregeneráló. Bejutva a bőr középső rétegébe, segít a friss bőrsejtek képződésében.
?Napraforgó olaj: magas vitamin (E, B, C) és ásványi anyag (szelén, vas, cink, foszfor) tartalmú. Kiváló hidratáló, segít megőrizni a bőr nedvesség tartalmát, megakadályozza a bőr kiszáradását, regenerál.
Olívaolaj: mélyen táplálja, hidratálja a bőrt. Extra száraz és érzékeny, repedezett bőr ápolására különösen ajánlott.
Shea vaj: Bőrnyugtató, hidratáló, bőrpuhító. Gyógyítja, revitalizálja a száraz, érzékeny, irritált bőrt.
Menthol: kellemesen hűsít, enyhíti a lábfájás, lábdagadás kínjait.
Citrus olajok (narancs-, grapefruit- és citrom): antiszeptikus, gombaellenes, szagtalanító. Frissíti, tonizálja a bőrt, a lábak fáradtsága, elnehezülése ellen kiváló.

Professzionális termék kizárólag szakmai felhasználásra!
Tulajdonságok
Kiszerelés:
250 ml
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!