Master Nails Japán Manikűr profi készlet

Master Nails Japán Manikűr profi készlet
Cikkszám: #28889
10 490 Ft
Nem rendelhető
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 69 (csak regisztrált vásárlóknak)
Master Nails Japán Manikűr profi készlet
Termék leírás
Visszaadja a köröm természetes szépségét, fényét, és elősegíti az egészséges köröm növekedést. A méhviasz hatására erősödik a köröm, élénkül a köröm színe és szikrázó fénye lesz. A hatás tartós, nem kopik, mert az anyag beépül a körömlemezbe. Professzionális készlet tartalma: 1 db paszta, 1 db por, 2db szarvasbőr polírozó, 1 db buffer, 1 db narancsfa pálcika. A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek!

Használat: 1. Az elhalt körömbőrt a körömlemezről távolítsuk el. (bőroldóval, bőrfeltoló kaparóval) 2. Az első kezelés alkalmával finoman bolyhozzuk fel a körömlemez felületét(óvatosan bufferral), hogy a hatóanyagok könnyebben szívódhassanak be. (A további kezelések alkalmával már CSAK AZ ÚJONNAN lenőtt körömfelületet kell bolyhozni, nehogy elvékonyítsuk a körömlemezt.) 3. A pasztából (1. rózsaszínű doboz) a narancsfapálca segítségével oszlassunk el egy keveset a körömfelszínen, majd a rózsaszín polírozó segítségével dolgozzuk be a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni kezd. (mindig egy irányban, ne oda vissza!) 4. A porból (2. fehér doboz) a narancsfapálca segítségével oszlassunk el egy keveset a körömfelszínen, és polírozzuk be a fehér színű polírozóval. 5. A körömsáncba beülő anyagot távolítsuk el (kis körömkefével) 6. A kezelés végeztével ajánlott bőrápoló olajat masszírozni az ujjak bőrébe, és a cuticulába.

Tulajdonságok
Vélemények
Erről a termékről még senki sem írt értékelést. Legyen Tiéd az első!
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!