Moyra Körömnyomda lakk zselé 12ml SGP04

Moyra Körömnyomda lakk zselé 12ml SGP04
Cikkszám: #35000
1 590 Ft
132 500 Ft / l
Színek:
Nem rendelhető
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 10 (csak regisztrált vásárlóknak)
Moyra Körömnyomda lakk zselé 12ml SGP04
Termék leírás
A Moyra nyomda lakkzselé család egy kifejezetten nyomdázáshoz kifejlesztett UV/LED fényre kötő termékcsalád, mely a különböző effektezés óriási tárházát nyitja meg a felhasználók előtt. A 8 nyomdázásnál legnépszerűbb színt magába foglaló SGP01-SGP08 lakkzselék fényesre kötnek, csillámporral, pigmentporral, effektporral, porcelánporral remekül fedhetők. De ajánljuk ezeket a lakkzseléket azoknak is, akik nyomdázáskor szívesen dolgoznak lassabban, illetve amikor bizonyos technikákhoz természetszerűleg több időre van szükségünk (pl. réteges nyomdázásnál az egymásra igazítás, dupla nyomdázás, stb.).

Kiszerelés: 10ml

Használati utasítás pigment poros vagy egyéb díszítő poros díszítéshez:

1. A Nyomda lakkzselét használat előtt jól fel kell rázni (min. 10-15 mp erős felrázást igényel).

2. A megtisztított lemezre a megszokott módon rákenjük a Nyomda lakkzselét, lehúzzuk a felesleget, felvesszük a mintát, és 5-10 mp várakozás után rányomjuk a körömre vagy tipre. Onnan tudjuk, hogy eleget vártunk, hogy a minta az érintkezés helyén teljesen átnyomódik, a nyomdafejen nem marad zselés anyag.

3. Ezt követően egy puhaszőrű sminkes, vagy egy nem használt porcelán ecsettel finoman rátesszük a mintára pigmentport, porcelánport, vagy akár csillámport, fényport.

4. UV lámpában köttetjük 2 percig, majd óvatosan lesöpörjük a felesleges port puha manikűr kefével.
ChromMirror porral történő díszítésnél köttessük a Nyomda lakkzselével lenyomdázott mintát UV lámpában 2 percig, majd a fényesre kötött felületébe - a lámpából kivéve azonnal - dörzsöljük a port az ismert módon. Így a nyomdalemezes minta tükrös felülettel csillog.

5. Műköröm alap esetén fényzselével fedjük a díszítést. Ha lakkzselé alapunk van, akkor a lakkzselé fedőjét használjunk egy vagy két rétegben..

Hosszú élettartamú körömklakkok, lakkzselék, gél Lakkok, alapzselék és fényzselék, akril Festékek, műkörmös eszközök kezdőknek és profiknak. UV lakkok, 3D köröm matricák, köröm díszek, köröm strasszok, csillámporok, körömnyomda lakkok, pigment porok, porcelán műköröm alapanyagok. Minőségi termékek. Műkörmös asztalok, alap-és fedőlakkok, fedőfények, lemosók, leoldók, fixálók. Gyakorló kezek, ujjak, Körmös táskák, manikűrkészletek, körömcsiszoló gépek, bufferek, polírozók. Perfect Nails, Pearl Nails, Profi Nails, Master Nails, Moyra, Naba, Sibel, Henbor, Ronney, Jvone Milano termékek teljes választéka. 2MBeauty, Crystal Nails termékek üzleteinkben elérhetőek. 100%-os vásárlói elégedettség, gyors és kényelmes vásárlás a Szendrei Szépségcikk webáruházban |szepsegcikk.hu
Tulajdonságok
Márka:
Kiszerelés:
12 ml
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Tímea2022.04.11. 09:3555555