PureDerm sminkeltáv. kendő 30db - kollagén ADS625

PureDerm sminkeltáv. kendő 30db - kollagén ADS625
Cikkszám: #33084
1 019 Ft
33,97 Ft / db
Kifutott
5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.5 Az eddigi vélemények alapján.Az eddigi vélemények alapján.
db
KOSÁRBA
Gyűjtsd a pontokat és vásárold le később! Minden 150Ft feletti vásárlása esetén 1 pontot írunk jóvá, ami 1Ft-nak felel meg, melyet a következő vásárlás során beváltható.
Vásárlás után járó pontok: 6 (csak regisztrált vásárlóknak)
PureDerm sminkeltáv. kendő 30db - kollagén ADS625
Termék leírás
Gyengéden és hatékonyan eltávolítja a sminket, még a vízálló szempillaspirált is a bőr irritációja nélkül. Ezen ultra puha törlőkendőben található Kollagén, E Vitamin, Zöld tea, Aloe vera komplex keveréke lehetővé teszi az arcbőr gyengéd tisztítását, tonizálását és javítását. Napi használatra, hiszen az előre megnedvesített kendő másodpercek alatt sima, friss, hidratált és teljesen tiszta arcbőrt garantál bárhol, bármikor! Figyelmeztetés: Kizárólag külső használatra! Gyermekektől távol tartandó! Szembe ne kerüljön! Ha mégis, akkor öblítse ki bő vízzel azonnal! Csak ép bőrfelületen alkalmazza! Ha alkalmazás közben bőrirritációt vagy egyéb bőrreakciót tapasztal, hagyja abba a termék használatát! Tárolás: Fénytől védve, száraz, hűvös helyen. Felhasználható: A csomagoláson jelzett időpontig (hó/év)- hónap végéig. Összetevők/Ingredients: lásd. csomagoláson.
Tulajdonságok
Márka:
Vélemények
Vélemény írásához jelentkezz be vagy regisztrálj!
Krisztina2021.08.01. 08:3655555